Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako za poganu SDA glasaju i kaldrma im je previse!
Pa nije sda bila u tuzli nego sdp 20 godina bastion sdpa je pao zadnje 3 godine
Magistralni put Tuzla-Doboj je sramota za Tuzlanski kanton, a i Bosnu i Hercegovinu!!!!
Pc uplacuje 22 posto a povlaci ok 37 posto, u tome je mozda kvaka sto tuzalnski i usk kntoni nema ni metra autoputa. A i covic dosta toga povlaci u zapadnu hercegovinu
Obezbijedit ce nama kantonalni premijer elektronske autoputeve, nista se ne sikirajte.
POLA VLADE NOVALICA JE IZ TK!!! Pametnom dosta! ZATO NOVALIC gradi Mostar - Granica (Hrvati) te Vitez Travnik (Hrvati) i Zepce - Doboj (Hrvati). Da ne pricamo o Stolac - Neum.
Najmnogoljudniji kanton u BiH nema brze cesta a kamo li autoputa, imamo zato guzve i losu infrastrukturu poteza Tuzla Sarajevo preko Zivinica, guzve katastrofa, Tuzla Doboj preko Gracanice takode katastrofa, magistrala u Tz prema Bjeljini nefunkcionalna, malo ima magistrale, malo nema al je jedini put koji mozemo nazvat da nije zagusen.
Koje kriv? Pa politicari i federalni sistem koji pejede sav porez! Da nema kantona i vkasti u njima federacija bi bila svicarska na balkanu.
Izdvajaju a nemaju pa dje su pare
I ko je kriv? Možda Dodik? Možda Covic? Vjerovatno Milanovic i Vučic. Nije čudo što ne žele centraliziranu i unitarnu BiH, jer bi opet sve pare išle u Sarajevo. I to je pošteno, jel?
IZ BOŠNJAČKIH ENKLAVA DOLAZI NAJVIŠE POREZA, A ONDA SE ISTI PRERASPOREĐUJU NAJVIŠE PO HERCEGOVAČKIM NEDOĐIJAMA. TAKO JE TO KAD MANJINA MAKORIZIRA VEĆINU.
Isto kao i za SBK. Fadil davno obezbijedio 500 miliona, samo što ih je vjetar odnijeo
Zato sto kanton vode papci i prodane duse. Vozim se Tz Sa stalno i kad se sjetim dionice Kladanj Djurdjevik dodje mi muka. A ni ostalo nije bolje. Sa par mostova i tunela, te zaobilaznicom oko zivinica i olova sve bi se rijesilo. Isto je i prema orasju. U Srebreniku je kilometarska kolona stalno.
Da živimo u normalnoj državi, najpovoljnije rješenje za Tuzlu bilo bi izgraditi autoput do Doboja. Na taj način bi Tuzla bila spojena sa Banja Lukom, a jednog dana kada se završi Koridor 5C sa Zenicom, Sarajevom i Mostarom.
Vidi se da ne putujes u TZ. Znas li koliko je kilometara preko doboja. 190, a udaljenost tz od sa je 80. Niko ne bi isao tim putem.
Kakva rupa od drzave, bolju putnu komunikaciju ima Burkina-Faso…
Kupujete helikoptere, šta će nam autoputevi ..
Tuzlanski kanton od rata do sad vlada SDP a njihov rad vam je slika i prilika.
jel to nestalo sendvica iz BH telecoma pa mozak ne radi. SDP vodi grad Tuzlu, kanton ne vodi jer je TK najvise ruralni kanton u FBiH, a seljak uvijek za SDA glasa. Kupe ga sa slikom oklopnog vozila, pusti autoput, to ne trebA
Vidi se da nisi iz TK, niti imas pojma.