Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj na stranu ocigledni papanluk, na to smo vec i navikli, al fakat ne vidim koji je ceif ovdje budali bio janje okrenut, pa taman i da ne zna sta je stecak... em je na suncu, em je valjalo doci dovde autom, em nema vode u blizini... il je glup ko k... il mu je fakat jedini cilj bio da bude papak...
Najjednostavniji način da se kazne je da se prepozna ko su i spucati kazne, neće im pasti na pamet ni u svojoj avliji okrenuti janje
Koje bolan Veliko jezero. Pa ne brukajte se. Sramotno je pisati o nečemu a ne tnati ništa o tome. Nema jezera pored stećaka. E, novinara i jada.
pa šta
Nije stećak okrenuo nego janje, te nije ono pod zaštitom države!
Katastrofa!!! Ako si imalo obrazovan trebao bi skontati da su ovo stećci, mislim da cak i nisu to namjerno uradili nego jednostavno nisu imali pojma gdje su. Druga stvar evo kako drzava Bosna i Hercegovina cuva nacionalne spomenike, nigdje table ili ikakvog obiljezja da je ovo nacionalni spomenik. Jos samo jedan dokaz tko zivi ovdje i tko vodi ovu drzavu.
neće na mezarju. hoće na grobovima mojih predaka. "u Vrhbosni rožden, u Vrhbosni zakopan, na svojini na plemenitoj. Amen."
Šta znaju papci šta su stečci , oni misle to hripe neke
Ovo nisu Poljice nego Police, a druga je nekropola stećaka koja se nalazi na nadmorskoj visini od 1691m i ona se nalazi na Jezerima.
Pa, neka Država interveniše...
to su ti posjetioci koride
Sto je drzava zastitila izgleda ovako jebe se drzave za drzavom a kamo za steckom
Čevljanovići svuda oko nas! Izlaze skriveni krkani ko zombi..
da nisu iz Zadra?
Nisu svjesni da "meze " na groblju. Koji kreteni
Komentar ekipe iz kafane - ma to su stećci ionako od UZP Tvrtka a znamo mi kako je on podržavao i koga je podržavao tako da ...vrti jarane samo nemoj da je mehko😝😝😝😝😝😝
Arapi ba, ne bi to nasi.