Balkanska informatička olimpijada
15
Bronzana medalja za Adnana Brđanina na takmičenju u Ohridu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo mali ¨! :D To onaj iz Maximum Powera ?
Svaka čast i ne zadovoljavaj se relativnim uspjehom, samo naprijed, znaj da uvijek možeš više, bolje i da nema kraja znanju! Sretno ! ! !
djeco iskrene cestitke ,puno srece i uspjeha u daljem radu
jesu pravo... http://jboi.cs.org.mk/content/results
Mora da su Srbi uzeli prvo mejsto cim ni ne spominu ko je prvi i drugi ..
Zemljaku RS je podskup od BIH, a ne nadskup. Ako ti se ne svidja BiH onda se fino seli i iz RS. :))
Bosanac@@ ako se ne mijessas, pa sto onda radis na ovom portalu? (klozino!!)
pa radi na svojih 24% što god oćeš. \"vlasi\" se ne miješaju u vaš teritorij. želimo vam sve najbolje u vašoj državi. pozdrav iz REPUBLIKE SRPSKE.
Želim ovakve vijesti svaki dan... Želim ovakve vijesti svaki dan... Želim ovakve vijesti svaki dan... Želim ovakve vijesti svaki dan... Želim ovakve vijesti svaki dan...
svaka cast, ovo je ponos nase drzave
Ruskim olimpijcima putin po Audija poklonio, sta li ce ovaj dobiti? Ako dobije paketic Orbit zvaka ima da bude presretan :D
Slab je to uspjeh za BiH. U susjednim državama skoro svaki član tima je pokupio neku medalju.