Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi sarajlijice ne vidite dalje od svog nosa! Koliko ste glupi, naravno cast izuzecima kojih je nazalost vrlo malo,vi biste da vas vodi sarajlija pa makar hljeba nemali jesti!!! Radoncic je prvi trazio provjeru ponistenih listica, a da su svi listici uzeti u obzir sada bi on preuzeo vlast i poveo BiH ka boljem sutra,ovako mozete da gledate kuda sunce hoda, dok se SDA dobro ne nakrade...
halo ba mozete vi pisati mom q urzu ...SDA NAJACA STRANKA
pokradeno koje glasao za klempu
Jedini prigovor koji imam se odnosi upravo na BPS. Nije, dakle, ni vaše maslo za ramazana.
Nije SDA vršila zloupotrebe i prevare na biračkim mjestima, jer joj to nije ni potrebno. To je radilo podzemlje sandžačkog vožda Radončića jer je on jedini ovu kampanju započeo od nule. Uložio čojk MILIONE (ali prljavog novca) , koje će naravno na ovaj način oprati i onda kroz političku manipulaciju i zloupotrebu vratiti nazad. Šta će te morao je pobijediti pa su zato zlopotrebljavali biračke listiće praveći veliki broj nevažeći kod svojih najžešćih protivnika! CIK da je analizirao \"SVE\" listiće i ustanovio koje su to najčešće \"greške\" došao bi do dokaza, ali nije im u \"političkom\" interesu.
Kaki te bas oni koji su i imali najvise koristi od SDA, Ono sto borci imaju, pa kolko toliko, dala im je SDA. Mozda bi i bilo najbolje da je SDA sve uzela glasove, pa na koji nacin? Sacekaj te jos pola godine i vidjecemo gdje ce biti Bosna sa Komsicem i Lagumdzijom (SDP)
Trebalo je davno otici ispred Centrale SDA da ih narod pita neke stvari, i oni borci sto su protestvovali i razni pokradeni i opljackani radnici svi grijese jer idu pred zgradu vlade. Jedino su studenti ispravno postupili i pravac pred Centralu SDA i jedini su radi toga i uspjeli nesto postici. Svo zlo koje je zadesilo Bosnjacki narod nakon 1995-te je upravo skuhano u kuhhinji /Centrali SDA/ ali bojim se da je sada vec prekasno i sda je sve vec otislo u tri pm.
MA DOBRO ZNA SE KO JE KRAO U FBIH, SDA HALFOVI. \"BUGARSKI VOZ\" I SOFTWARE ZA VARANJA NA IZBORIMA JE OCIGLEDNO DOSAO I U CENTRALU SDA U SARAJEVU KAO I U CENTRALU SNSD U LAKTASIMA. IZBORI TREBAJU BITI PONISTENI. SUVISE JE INCIDENATA, SUVISE JE NEREGULARNOSTI OD STRANE CIK-A I IZBORNIH ODBORA DA BI SVE OVO BILO SLUCAJNO. A IRENU HADZIABDIC SIPA TREBA ISPITATI, JER JE OCIGLEDNO DA SE NISTA NIJE MOGLO DESAVATI MIMO NJENE VOLJE. PONAVLJANJE IZBORA ILI NAROD ISPRED CENTRALE SDA!
Dzaba prigovaras generale nema od toga koristi kada SDA banditi kontrolisu i sudove i tuzilastva i CIK. Bosnje su se identifikovale sa pjevacicom po srpskim logorima i fenomenom koji ni psihologija ne bi mogla objasniti, Sulejmanom Tihicem, i treba ih pustiti neka ih odvuce u totalnu propast.