Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bgm plaha Snjeguljica
U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo. U njemu je sve lepo u njemu je sve nezno, U njemu se sve raduje! U njemu je sve lepo u njemu je sve nezno, U njemu se sve raduje! Tamo su kuce od cokolade, Prozori su od marmelade Tamo svako radi ono sta hoce Tamo raste svako voce. U svetu postoji jedno carstvo U njemu caruje drugarstvo U njemu caruje drugarstvo...
Ko je ona djevojka koja je obučena kao princeza? Baš je lijepa :)
nije princeza nego Snjeguljica
i zivi u Pionirskoj dolini.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nego jel lav izasao iz jazbine otkako mu je lavica dosla?
i spajdermen doveo svoje paukove
Spiderman
Snjeguljica <3
naša djeca su osuđena da idu na vrelo bosne ili u pionirsku ili van sarajeva ako hoće uživati u prirodi, premda su to donedavno imali pred svojim vratima. kompletna strana uz bulevar meše selimovića do prije deset godina bila su dječja igrališta i parkovi sve dok političari nisu skontali da je taj prostor dobar za zaraditi pare. sad imamo tu staklare različitih banaka i firmi koje su uništile taj prostor sa aspekta humanog življenja.
hahahaha cini mi se da isto razmisljamo. Sreca pa im je ostalo barem to, ne bih se zacudila da i tu nesto ne skontaju pa da uniste. A mi ko po obicaju samo sutimo i pustimo da rade sta im je volja. Mogu ti reci i da je prednost sto nam se pionirska i vrelo bosne nalaze u neposrednoj blizini.
problem je što država ne funkcionira pa sve propada. gradove treba planski raditi, što znači napraviti plan za širenje grada unaprijed za barem 20 godina u kojem se zna što će se gdje raditi i koliko mora biti prostora za parkove i dječja igrališta. kada se usvoji takav plan onda se ne smije narušavati bez obzira koja dođe vlast. izuzeci su mogući ali oni zahtjevaju provođenje elaborata sa obrazloženjem zašto se traži promjena. nakon toga takav prijedlog ide na usvajanje. kod nas kako dođe ko na vlast tako po svom nahođenju prodaje parcele.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo nije fer borba, djecaka neko gura rukom, nije validno. Sala mala naravno. Super kad djeca imaju bar ovo mjesto gdje mogu biti u prirodi i uzivati, ionako su im uzeli skoro sve parkove. Stalno mozemo vidjeti kako krecu novi projekti prave se neki objekti na mjestima gdje su bila igralista. I onda se cudimo sto su djeca stalno na kompjuteru.
Ako djeca pozele vidjeti prave grabljivice,nek ih odvedu u skupstinu!
Ma ni slučajno, šta će jadni ako nalete na onu krmaču majkićku, istraumirat' će se za života! :D