Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozes ga mijenjati i ponistitti dok traje objava ali poslije Ne, ko se javio vec, moze prijaviti inspekciji,
SDA banditi
https://vijesti.ba/clanak/444342/clanstvo-nb-a-masovno-prelazi-u-df
Ovo uopće ne smanjuje povjerenje niti povećava sumnju. Povjerenje ne postoji, a bez sumnje svi znamo da se u javnom sektoru nitko ne zapošljava bez veze.
https://vijesti.ba/clanak/444342/clanstvo-nb-a-masovno-prelazi-u-df
I onda se ljudi bune što se objavi registar, skupa sa imenima i platama. Neka, treba upravo zbog ovakvih stvari.
Bio sam direktor CIA, mi smo lagali, varali, krali…. kazao je Pompeo studentima u Teksasu .
@Otrovano evo i video : https://youtu.be/qfrhATD4nM0
ovdje je leglo kriminala...na hiljade ih se penzionisalo putem krivotvorenih dokumenata...uz pomoc uhljeba iz ove zgrade...vecinom se radi o penzijama preko milje...da postoji postena policija da uleti ovdje...pa samo da provjere nekretnine uhljeba iz ove zgrade sa gornjih spratova...ne bi mogli vjerovati...od beca do monte karla vile su nikle...
Kad je PIO/MIO u pitanju krsenja procedura bez pojasnjenja su postala uobicajena praksa. Nekih provjera u ovoj ustanovi nebi bilo na odmet. Moze bit utvrdite dodjeljivanje penzija nekim licima na osnovu sumnjivie dokumantecije ,narocito vjencanih listova.
Država lopova i uhljeba