Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ramo sa sinovima sa još iz paštete da iskoči, trpaju se i gdje treba, i gdje ne treba (a puno je više onoga što ne treba, prevladava)
samo*
nije on los kao sto ga mediji predstavljaju
TRUSINA, UZDOL BUHINE KUĆE VITEZ TRAVNIK KAKANJ ZENICA JABLANICA KRIŽANČEVO, GRABOVICA ITD ITD EVO POBRIŠITE DA SE NEZNA!!!!!!
Sto ste napali BiH??? Nebi bilo ni Gabele dretelja heliodroma mostara ahmica stupnog dola niti jednog drugog zlocina. Hrvati su presudjeni za UZP sa sranjom tudjmanom i ono rugobom gojkom. Bosanci nisu presudjeni ni za kakav organizovan zlocin kao vi i srbi. Nista niste dobili osim sto ste postali uzpovci a srbi genocidasi
Dokle god je na ovakvim mjestima bitniji "ušljo" u sakou i odjelu nigdje nismo odmakli.
dje novalic
Dragana nema, jer bi dragan sve ovo ponovio
ZOVITE ONE SA SAJMA ,NEK ONI ODAJU POČAST , NEKA SE ISKRENO IZVINU. HEBO VAS SAJAM , AHMIĆE , SREBRENICU I SVA DRUGA STRATIŠTA BOŠNJAČKOG NARODA NIKADA NE ZABORAVITI , A KAMO LI OPROSTITI.
Ne treba zaboraviti ali neće ti hljeb donijeti nabrojani već ekonomija privreda
Je li dosao poglavnik Covic da oda podcast nevinim zrtvama ili jos lupuje sa cetom Vucicem u Mostaru
Ni ove godine, kao ni prošle godine nema Konakovića, Nikšića ni Forte!! vjerovatno da se ne zamjere koalicionim partnerima..poslali svoje satelite... a Niksic je radije na privrednom sajmu u Mostaru
Vidi i Bake se ukazao 🤣
UZPo.