Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala SDA, hvala Konakoviću. Najmilije vam je*em!!! KS je gotovo pa čisto bošnjački, vlada SDA a kanton u rasulu, ništa ne funkcioniše!! Čime to pravdate Konakoviću? Nema Dodika ni Čovića da vam smeta kao što se pravdate na državnom nivou. Nesposobni te Konakoviću, nesposobni!!
@Harry Callahan 100% Bakir nije ni zoru mogao dočekati nakon isceniranog "državnog udara" u Turskoj da se oglasi i pjenio je danima o Turskoj a ni nakon 5 dana od pišanja po državi u Banjaluci pizda se nije oglasila...Fuj!!
tako je to kad je jedina kvalifikacija direktora Vodovoda to sto je sin Safeta Hadzica. I decko je tek počeo. Strpite se malo pa cete vidjeti sta on sve moze razvaliti
Imaju li vatrogasci vode, došao bih da se okupam
suhe cijevi,ali zato vani pljušti pa kome je do kupanja nek izvoli.Vi u VIK-u ne možete nas zajebat hahaha...
da li je moguće da trošim više vode nego klinički centar. Mislim, da su nam i ZRAK počeli naplaćivati.
ovi iz vodovoda otišli na party na vlašić,
spot on. :))))))
http://thebosniatimes.ba/clanak/7056
Sve više me stid za moj voljeni grad kojem dušmani na svaki način hoće da naude, pa evo i ovi iz VIK-a. Birvaktile u Skupštini grada Sarajeva nije mogao biti zastupnik ko nije rođen u ovom gradu i čiji bar otac nije tu rođen.Danas Sarajevo upropaštavaju došljaci i prolaznici, papci i rokalji, koji dozvoljavaju da VIK godinama tiraniše grad, ucjenjuje i ispostavlja nevjerovatne paušalne račune, kao da živimo u saudiji, a ne u zemlji sa 1000 rijeka.
....mamicu vam nesposobnu......znate samo isključiti, i račune (lažne) poslati....
Rješenje ovoga problema je prestanak plaćanja računa za vodu, dok Kantonalna Vlada ne vrati cijene na staro stanje kada su povećanje pravdali ulaganjem u vodovodnu mrežu radi stabilnog snabdijevanja građana vodom.
Proizvođači flaširane vode i direktori ViK-a trljaju ruke, Bakir nek preispita ovo, mislim imal i njega u ovom talu, ma dajte molim vas
Lazu nece da se jave na telefon.Ima i ljudi kojima se voda zaledila i nemaju je danima ni sarajevostan ni vodovod nece da dodju i pogledaju gdje je problem a hoce da im se odrzavanje i voda plate.Racuni ce uredno doci veliki kao da smo vodu imali redovno.Lopovska posla.
Ovo dokazauje da se u proteklih 20 godina sve radilo bez ikakvog plana i vizije. Ovo je BiH...
Usijan, od cega od dignute slusalice da se ne bi nikom javili, uzas ....
@KSAhunter Ne tipkam iz navedenih mjesta,tipkam iz jednog tropskog raja za koji nisi ni cuo. Jbg zima...mora se pobjec na toplije.
Ofirno im reci da im "fali" vode :D
ne moze gore, na sta smo spali.........................................................................................................................................................