Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve nas manje ima tu. Sto nas je manje to je manje problema. Insallah bice nas jos manje. Za 20 godina ovo ce definitivno biti zemlja staraca. Ovo je pozitivan trend, zasto radjati djecu u ovako jadnoj zemlji gdje ce se obrazovati i na kraju raditi za 500 KM da bi tamo neki drzavni sluzbenik imao sve benifite normalnog posla. Lopovluk, javasluk, nepravednost, neuredjenost. Uzmi od slabijeg i daj jacem samo zato sto se moze. Trebali bi se svi mladi iseliti.
govorite šta hoćete ja ovdje neću podizat djecu, moja djeca se neće patit ko ja u ovoj prćiji
Djeca završe osnovnu školu, i onda roditelji odlaze sa njima vani. JEdnostavno obrazloženje. Bijela kuga hara čak i u mejtefima, gdje se regrutuju budući vojnici SDA ! Fadile ko će se OVDJE zapošljavati i uplaćivati u penzioni fond iz kojeg će peMzije primat ugledni SDA i drugi uhljebi ?? Ili im penzija dođe samo ... kao dopunski izvor prihoda. :))
Jedan od najlakših i najbržih načina da se ovaj problem prevaziđe su sirijske izbjeglice....
6 nas u razredu! 😂😂
Toliko o natalitetu Bošnjaka.
Meni je nešto primamljivija Australija i Zeland od Europskih zemalja.
pa naravno, koja budala želi provoditi vrijeme radeći za šes stoja neprijavljen i svakodnevno slušati političke gluposti i prepiranja polupismenih ljudi :) a o drugim problemima mi se i ne da pisati, jer bi mi trebalo par dana da to sve sastavim
Ovo su katastrofalne stvari!
Na zalost to je tako i sto je jos gore nema perspektive da ta j trend se zaustavi. Odgajamo i skolujemo djecu da ih posaljemo u svijet jer djeca nisu kriva i ne trebaju da zive u ovom kretenskom okruzenju za koji smo i sami krivi.
Cuj,slabo se karindja!!!Pitajte one debile sa lovom i dobrim autima da li se slabo karindja?
@Maria Naravno,ali karindjaju oni sa lovom i dobrim autima,a ove ostale bez obzira na izgled i drugo zene ne fermaju ni 1%!!!
Bolje receno zene nece kafu popiti sa muskarcem ako ovaj nije materijalno situiran,a u kategoriji situiranih nisu oni sa 500-600 km!!!
Sve nr ovo SDA rezultat
Hahaha, fasisti izumiru, prelijepo! Predivno! Tako i treba!
Slabo se da izvinete...
Kume slabo se svi mi da izvines.
slazem se aa tobom davaj čovjeku vise
od koga bakir ko fol stiti narod i nacionalne interese...treba narod sacuvati od tebe banditu