Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danasnje internet mame su pokupile svu pamet svijeta.
@svejedno.je. Kad dodje u ordinaciju i pocne pametovati, jos se uvrijedi kad upitam: A Vi ste kolegica?
Dolazi vrijema čajeva, obloga od rakije, vračara i vidara... ma privikavajte se !!!
Mene interesuje i nemogu dobiti odgovor od zvaničnih medicinskih radnika, šta je u vakcini, koji su kontraefekti i je li to zaštita 100%, ko je proizvođač i najbitnije od svega je li moje dijete sposobno da primi tu vakcinu. Ja lično imam drugačiju sliku vakcinacije i to na vlastitom primjeru.
Ne postoji nijedan lijek na svijetu da ne postoji neka vjerovatnoća kontraefekta i nus pojava. Zašto bi vakcine bile izuzetak. usrani paracetamol kod nekih ljudi izaziva nus pojave i niko ne zna da će imati negativnu reakciju dok ne popije ljiek.
@N-E regija. Odgovor mozes dobiti. Vec sam pisao pojedinim na ovu temu; zahtjevaj put hladnog lanca i acelularnu vakcinu. Ona nema nuspojava. Bar dosada nisu zabiljezene
Neke stvari kad je u pitanju opšte dobro moraju biti obligatorne a ne puštene na volju roditeljima. Možeš imati izbor u koji školu ide tvoje dijete ali donositi odluke koje se direktno odnose i na drugu djecu je nedopustivo.
Sad trkom kod prof dr mr sci prim Elvedina Pezica da him prepuse lijek iz Alahove apoteke. Popodne je dezurna magistra prof dr Karleusa. Oboje su vrhunski strucnjaci i vase dijete je u sigurnim raljama neznanja
Sad neka se zamisle roditelji koji nisu vakcinisali svoju djecu. Takva djeca imaju puno vece sanse da bolest predje u komplikacije. A glavne su palamudasice na forumu i protivnici cijepljenja. Sad neka se misle kako ce se dijete izboriti s bolescu. Treba im svima oduzeti djecu i krivicno ih goniti zbog namjernog zapostavljanja djece.
@preludezalude Takvi palamudani koji su protivnici vakcinisanja uopste ne znaju i nerazumiju sta znaci i koja je svrha vakcinisanja, niti razumiju sta je virus i kako se bori protiv virusa. Ne razumiju da protiv virusa ne postoji lijek vec se sam ljudski organizam mora izboriti protiv virusa. Ako organizam nije dovoljno jak onda ce nastupiti komplikacije i moguce je da ce organizam izgubiti tu bitku.
ovima sto ne vakcinisu djecu, tacno treba oduzimati djecu i podvezivati jajnike
Krkan iz Laktasa,,opljacka sve,,a djeca bez,,vakcina,,. Neka ga,,genocidasi,,glasaju.😋
masna hrana i rakija sve lijeci, samo je sad ramazan, pa je zato epidemija
Pogledajte samo epidemije morbila iz 2014, 2015 i 2016 u FBiH, posebno ZDK, TK, SBK i KS, oboljelih ogroman broj, vakcinisanih, hmmm skoro pa niko .. :/
Ma ne brinem se za njih oni imaju Milana tarota........kakve ba vakcine i RS.
Fakat ne razumijem, ako sebi ne zelis dobro OK, ali djetetu? fakat ne razumijem!
Tako je to kad slusas jelenu karleusu i njene savjete o cjeljenju, a ne doktore.