Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Extraaaaaa kako dobre vijesti znaci za 5-6 godina sve ce biti manje i manje robova koji radi kod privatnika za 500-600 km sto znaci da za 20-30 godina u BiH nece biti vise nikako robova i privatnici vise nece moci izrabljivati jadan narod...Kako me ovakve vijesti uvjek raspoloze
@Talenat u Krajini već sad ne možeš naći živa roba.
Nevjerovatno. Zar nije san svakog mladog čovjeka da ga privatnik jebbe ko štuku za 550 KM mjesečno (sa toplim i kartom dakako)?
Gdje dodju nacionalisticke stranke na vlast, tu trava vise ne raste, jer ixjebu narod za 4 generacije.
A recite ministrice da i vi aktivno radite na tom da se ugase muslimanske skole kako bi vi dobili sto vise djece. Cinjenica jest da u samom Kiseljaku muslimanska djeca odrzavaju vasu hrvatsku skolu, jer su balije glupe i zele vise svom zla pa zato ih salju vama.
Bice bolje ako Bog da
Ja kad sam išao u osnovnu školu to je bilo od 97. pa nadalje,bilo je 5 odjeljenja po 30 učenika a to je samo bila jedna od 3 osnovne škole u Bugojnu.Sad ja mislim ne napune ni jednu osnovnu kamo li tri.
To ti je kao slovenci jedno dijete i jedan ker u kuci, polako pocinjemo i mi tako.
malo li je bosnjace
Nejma ništa od škole
Nikad ne bih prodao zemlju na kojoj su moji preci hiljadu godina za saku eura. Dajte ljudi da napravimo nesto, da popravimo stanje jer je to vrlo moguce, samo je potrebna volja. Odlazak iz drzave nije rjesenje!
ja oso lani porodicu odveo i nisam se pokajo sekunde sad kad pogledas iz drugog ugla stanje u bih tek onda vidis koja je to vukojebina
samo budala ostane
Jel ovo dobro napisano? Broj ucenika je 60% manji?
Svako ko ima imalo pameti ce pobjeci sa porodicom iz ove zemlje.
ZA SDA ZNOOO SE opet u Oktobru. Srećom pristižu PAkistanci, pa ako ih spriječimo u odlasku onda DRŽAVLJASNTVO ! :))
šta će nam škole kad' se pitaju neškolovani malograđani. djeci su svakako "idoli" tamo neki gangsteri u pokušaju. na te prazne škole što ostanu, samo rešetke na otvore i pretvoriti ih u zatvore
Plavuša konobarica Radi plavuša u restoranu kao konobarica. Zazvoni telefon: - Htio bih za večeras naručiti stol za osam osoba. A plavuša će na to:  - Opet vi! Već sam vam pet puta rekla da ne prodajemo namještaj.
Papak, mozda se kod vas "narucuju" stolovi u restoranu, u obicnim zemljama se rezervisu...