Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni oni. Svi ih mrze. A oni su samo moralne vertikale
Kaze posebnu paznju ce posvetiti obrazovanju.Nema vece sramote, kad neko iz Srbije prica o obrazovanju.Tamo je predsjednik bio Toma Diploma, koji ne zna iz cega je kupio diplomu.Tamo je ministar Neso Slino, koji je propo na nekoliko fakulteta, pa kupio i falsifikovao diplomu i doktorat u Sava Centru, gdje je predavala i cajka Natasa Bekvalac.Tamo im pola vlade ima lazne diplome.
Traktor-genocidna nacija se nikada ne mijenja, bilo da je proslo hiljadu ili sto godina, njihova divljacka bolesna narav se ne moze iskorijeniti. Lijepa Oluja, da smo barem tako pametni bili 😕😕🚜🚜🚨👏
Nekad su govorili bivsa BiH, Alijina BiH, nepostojeca BiH, tkzv. BiH itd, a danas trce i guzice bi dali da udju u institucije BiH. Pa su govoriil nece Oruzane snage BiH, nece jedinstveni pasos, jedinstvenu licnu kartu, nece policiju na granicama, nece registracije itd... pa su na sve pristali... pa su govorili nece u NATO, pa otrcase u NATO... takva buducnost ceka i genocidni cetnitet... ukinut ce ga oni sami!
Mama prica dobre bajke za dijecu kada ce te otici na Kosvo ovako pricat.
Mrs iz drzave
Srbi nisu trava, oni su g.vna!
Sta su Srbi docekali da im jedna Hrvatica kaze da nisu trava
Nego de nam reci decko, imal sta na belegiju
Odbrani se Hrvatska,Kosovo,Crna Gora S.Makedonija od ovi papana SPC, a BH vlasti uza zid,ulazi svaka susa iz Srbije da soli pamet nekome.Sve nesta >E treba Insko,e treba MZ ovo ono a ovdi ko rogovi u vreci.Samo uvesti zakon GRADANSKE DRZAVE bez entiteta i kantona pa kome se nesvida siroko polje.
A zašto su rušili džamije u Banja Luci kad tamo nije bilo ratnih dejstava?
Jedino Bosna ima za cilj mir na balkanu, kad se RS ukine. A Srbija ima politiku lazi, ucjena, omalovazavanja, prikrivanja i sve dok se javno ne odreknu zlocinaca i velike srbije moze brnabic i vucic lagat nekom drugom. Nije narod glup kako oni misle. Lazu sebe pa Bosanske Srbe, sto ne pripoje rs srbiji kad su tolike face. Ne smiju olosi jer bi opet Amerika bombing. Zato se smirite vise i kuš.
naravno, oni su G*ov*na na koja muhe slijeću.
meni se cini da i redakcija klixa slavi ne znam cemu ovilika medijska paznja jednog kriminalnog neustavnog djela
Sta radi ovaj u mojoj drzavi u pederskom odeelu
Cudo je pop izdrzao lezbejku za govornicom
L3zbača raspala
"Politika Vlade Srbije i predsjednika Vučića je politika mira i budućnosti...." hahahahaha ojjj majko moja...ljudi briš u glavom bez obzira iz Srbije i BiH..šta priča ova??
E čuj rečenice kod Ane ministarke. Trava, slonovi. Riječnik joj je u pm. 😂