Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neke dogovore postizu a unazad idu u kameno doba. Dogovarali se koliko papaka da kupe za ovaj mandat da bude predsjednica 😂😂
Lezbejke nabijem vas na fesliju
Pa Bake, gdje si? Jos jedan diplomatski napad na drzavu Bosnu i Hercegovinu, a gdje si ti? Gdje je osuda zajednicke sjednice susjedne "prijateljske" Srbije sa nizom instancom vlasti na teritoriju suverene drzave Bosne i Hercegovine, cime se ruse sve pravne, domace i medjunarodne norme i samim tim integritet drzave Bosne i Hercegovine? Niti jedna izjava niti jednog bosnjackog politicara. Potpuna izdaja. Fatmira Alispahica za predsjednika!!!
Rijetkost da se ovako sastanu dvije nakaze i da se na slici nalaze dvije osobe zenskog spola a da muski ne pomisle nesto perverzno.
Браћо Срби у октобру сви за нашег Вукоту ,треба нам на челу наш човјек из народа поштен,неискварен,млад,амбициозан,патриота а не ова неспособна цвијановићка и милокрад додик,,,зар да дозволимо и даље да нам се и турци ругају ко нам је на челу РС-а....... #свиЋе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
На шта смо спали је боте Бог да нас води ова неспособна трансродна фута а нашу браћу преко дрине овај гроб !!!
dal ce se uzet ovo dvoje
sastali se pederi 🤣🤣🤣 da izvinu ovi iz LGBT-a
Цвијановичка изгубићеш изборе и ти и твоја црвена банда,народ те не воли!! Само Вукота само Ивањић..СДС до гроба !!! #СвиЋе !! #савеззапромјене #вратимосрпскународу !!
Ljepotica i zvijer..
Sejtan zensko i jedna i druga
Vrlo ženstven sastanak :-P Šalim se, dvije jake dame, Bošnje neće imati takve jake žene još sto godina
@KrajisnikPrgavi Dače bog pa ovakve nećemo nikad imati !
Nema od centrala nista jer to ne mogu graditi entiteti Odmah blokirati ...nije u nadleznosti entiteta ... namjenska industrija isto ... radi svojim kapcitetima i izvozi ...
Jos zalosnije je sto Srbija ovo radi sada pred izbore ... jef ovim se trazi rekacija bosnjaka pa da onda dodik dreci i onda da Homogenizuje biracko tijelo ... ovako odmaze i tzv. Opoziciji sto znaci da vucic podrzava dodika i nestabilnost
@x1111tayson zamisli, sad će nešto sarađivati. 25 godina kuVac i pred izbore ide saradnja, ide sve. Daj još kilO mesa, da brke omastimo. Vlahahahhaahha
Odakle Srba u istočnoj Hercegovini? Ovi što su sad većina u istočnoj Hercegovini su stoljećima pomalo dolazili iz Crne Gore i naseljavali se pa bi valjda oni trebali biti Crnogorci a ne Srbi.U istočnoj Bosni se oni mogu nazivati Srbima jer su se naseljavali iz Srbije ali ovi iz istočne Hercegovine su Crnogorci jer su se otamo godinama naseljavali.
Istocna Hercegovina je pre dolaska turaka i okupacije bila deo Srbije
@Varaga900 Hahahaha dobra šala :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Makse Brnabic da ti ga Cvijanovic ne stavi
Samo jaak BIH znaci i jaku RS i to svak iole obrazovan zna, sve ostalo je palamuđenje i predizborna suplja