Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo , haj , pazite ja sam realan , da mi neko od Srba s klixa objasni kako Kosovo nije nezavisna država.Ima sve reptrezentacije, pasoš , valutu , osobne, carine na robu iz Srbije itd... Samo mi se pustite one bitke iz Ginisa koja traje čak od 1389 do danas
@The Maniac 1987 Evo ja cu da ti objasnim kako nije drzava. Nije clanica Ujedinjenih nacija, sto je jedan bitan uslov da bi bila drzava, niti je clanica medjunarodnih organizacija, kao sto je Interpol, pa cak ne moze ni u Evroviziju da se uclani. Ne priznaje je pola sveta, ili 80 % stanovnistva, uzeci u obzir populaciju tih drzava, ne priznaje ih cak ni cela EU, tako da, nije drzava.
@VitezIstine ... Hvala , super objašnjeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koga briga sta ova izopacena ofajla misli..
Joj srbi koliko ste jadni, pa bukvalno samo kmečite o gubitku Kosova, svađate se sa Albancima, na svakom kanalu, na svakoj stranici, na svakom samitu to je vaša jedina preokupacija u životu..
opet ih napadaju a o ugrozenosti da ne pricamo... ko ne priznaju kosovo, Ok, ali zasto uporno kukas nad carinama ako ne priznajes nekoga, sto hoces da mu prodajes kad od srba koji bi kupovali ne mozes zivjeti i razvijati proizvodnju osim ako ne dilas cijelom kosovu.. nema sverca roba, nema vise kako hoce, a tvrtke se gase lagano, nemaju kome prodavati, budi i dalje protiv ...
Lik je u pravu 100%.
Za negiranje genocida u Srebrenici ti nebi smjela biti primljena u Sarajevo.DROLJO
Gospodine Brnabić ne seri!!!
Kosovo nezavisno...al kao Bosna i Hercegovina...hahahha
@alex123 Za tvoju info i jedna i druga država su nezavisne!!! A ti si izgleda malo retardiran ako ne poznaješ termin “nezavisnost” Al obzirom iz kojeg si plemena to mi nije ništa novo!
Brnabićka ko papagaj, ponavlja ono sto je naredio poremeceni vodja tzv. drzave svrbije, 'deponije duhovnog, estetskog mentalnog i moralnog otpada u fazi poodmaklog truljenja'. Neka joj je Veliki Manitou na pomoci, jer ja joj zelim svako dobro samo zato sto dolazi iz LGBT miljea!
Ko ovog gaya pozva na summit, ona je trebala dobit poziv na povorku ponosa, a ne na neke summite?
Peder
Leba ti na tebe
a svaka izjava da nije nezavisna drzava je za albance provokacija. pa sada, cija je veca..
problemi Srbije, Kosova, Albanije su njihovi problemi, dakle tudji problemi... a bez daljnjeg da su Bosnjaci, Albanci/Kosovari bratski narodi...
Metiljava Brnabicko .. pa vi i jeste za provociranje... dosta ste vi godina zla cinili na Balkanu ...!
Brnabić (eng. burn a bitch = spaliti kuč**)