Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e pa postoji i JEDINA NAM.DOMOVINA JOS OD 10-OG STOLJECA BEZ NATO-A. PRC
Kolonija vala bas.
Postoji i Bosna, neoovisno o tome šta kmetovi misle
Koja Bosna jadan postoji federacija i Republika Srpska. Dva parlamenta, dvije vlade, dva mupa i jedan samo jezik Srpski. I ti kazes postoji Bosna
@Gacko Možda u Gacku još nije rat završio?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad bih uđe u NATO i EU raspast će se i jedni i drugi :)
šalu na stranu , kad BiH uđe u NATO savez to će bit definitivni kraj teznji i snova o velikoj srbiji i sličnim tvorevinama , jer i ptice an grani znaju da su devedesetih HR i BiH bile u NATO-u ne bi bilo ni r od rata ni R od republike srpske .Lupajte minuse do Nove godine ali to je tako
Vidi ovog Brkića! Afera "Talgo" vozovi!
Naravno da ce BiH uci u NATO i naravno da ce to biti definitivni kraj sna o velikoj Srbiji. Zato je i razumljiva ljutnja srBskih nacionalista i fasista na Crnu Goru i protivljenje istih ispranih mozgova ulasku BiH u NATO. Sva je sreca da vecina srpskog naroda zna da su prevareni i izmanipulisani, pa ce tako ova manjina fasistickih isprdaka vrlo brzo otici na smetljiste istorije. Tamo joj je vec odavno mjesto.
ja sam za ali ni bosnjaci ne ispunjavaju svoj dio obaveza i to je to.... Kako dani prolaze situacija je sve dalje i dalje od NATO-a - barem kada gledam kroz ličnu prizmu..... Pametni, svjesni, odgovorni - ai nešto ne štima.
naslov ko po i obicaju nista ni sa cim -.-
...dragi klixo, ala si ga popravio...ne radi fb login ni na mozili, ni na ie, ni na edge...a login sa mudrog telefona na neki prosli nick, banovani. aferim...
Test
AMBASADA I LIMENKA: U jednom septembarskom danu 2015-e godine imadoh prilike voziti se sarajevskim tramvajem i tada primijetim u u tom istom vozilu grupaciju od šest mladih beograđana koji su poprilično bili glasni. Jedan od njih je bio u vidno alkoholiziranom stanju i tokom vožnje je ispijao konzervu pive, i kada je tramvaj prolazio blizu američke ambasade, taj mladi pivadžija je ušutio, promatrao ambasadu, i zanimljivo, istovremeno rukom zgnječio konzervu.
ja sam za ali ni bosnjaci ne ispunjavaju svoj dio obaveza i to je to .... ne bi poznali ni da im zvijezdu sa neba skines...
racionalan pristup nas srba: pristupanje BIH NATO savezu je protivno interesu Rusije. Rusija nam pruza podrsku u UN savjetu bebjednosti, kao i u ostalim pitanjima, a amerika i britanija nam uvijek podvaljuju. zasto bi mi srbi zrtvovali rusku podrsku? zato ocekujte blokadu pristupa. bosnjaci i hrvati ako hoce u NATO neka se odvoje od RS. bosnjaci moji bice jos mnogo NE od nas srba, zao mi je.
1111tayson pa de pogledaj taj svoj Ustav BIH, srbi su i tad imali pravo veta. kad je alija prekrsio taj tvoj ustav, doslo je do rata. stanje na terenu je ovako: odluke iz sarajeva se ne primenjuju na teritoriji RS. mi smo se za to izborili.
Još jedna od glupavih izjava koje mogu da provale samo naši krmci-političari.
Nato se sprda s nama, nikada mi tamo nacemo uci. Prije ce se raspasti i toboze Evropa i nato. To je zamisljena organizacija koja moze bilo gdje, a posebno na balkanu da plasi narode za rad svojih interesa. Nista dobro oni nisu donijeli, samo da bi isprobavali svoje naoruzanje i tome slicno.
KAČAVENDA UMOČIO KURAC U SVINJSKU KRV S VINOM I DODIKU KOJEM JE PREDHODNO ZAVEZAO OČI U ŽVALJE GA SMOČI. KAČAVENDA "OSJETIŠ LI KRV PRADŽEDOVA" DODIK : "ŠTA JE OVO GORGONZOLA?"
KAČAVENDA UMOČIO KURAC U SVINJSKU KRV S VINOM I DODIKU KOJEM JE PREDHODNO ZAVEZAO OČI U ŽVALJE GA SMOČI. KAČAVENDA "OSJETIŠ LI KRV PRADŽEDOVA" DODIK : "ŠTA JE OVO GORGONZOLA?"