Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šta li si ti uradio u te dvije decenije za BiH
Korektna saradnja put u EU i NATO bravo samo naprijed 👍
bravo Dino vec se vide bolji odnosi Hrvata i Bosnjaka. To nam treba, automatski se i Hrvati vise osjecaju gradjanima BiH i pomazu joj. Samo naprijed 💪👍
Kad te hvale iz stranke koja je zadnjih godina blokirala svaki napredak - trebao bi se zamisliti
Dalje ne treba nista kad te ovi hvale
Bas me cugi da ga je koalicioni partner pohvalio 😁.Vjerovatno bi ga i Dodik pohvalio. Ocito da su rusioci BIH zadovoljni izborom.
Jos da vam je Franju prikljuciti sa vama da je ziv, i da je Bosna NDH azijska drzava sto vi hocete. Konakovic ce da ispuni sve vase zelje on je veliki postovalac Hrvatskog proljeca.
Meni se čini prije da si ti Konakovića poveo sa sobom
ebo te on i ti njega
Hajde politicari ako ste ikako moralni i korektni pocnite raditi sljubavlju prema svojoj domovini i svome narodu, negledajte na sugavu vjeru i nacionalnost. Svi smo mi isto, religiju ostavite u svoim domovima i gurajte sve sta znate i umijete za nasu domovinu BiH. Molim vas!
vrijeme će pokazati..lik mjesec na poziciji i sad kao on dobar..
To je znak da dobro ne radi sigurno...
Bisera vam nije dala pardona, zato je ne volite UZPeovci...
Hahahahahah pohbalio ga sto ga vodi sa sobom a Bisera nije.Odmah si i dokazao da je bila u pravu sto te nije fermala 5 posto.
A sta?
Moze vam se fasisti HDZa kupili fasistu odlikovanog da uvede izborni zakon po zelji HDZa, dobro su ga platili i sada Evropa trazi da se smjeni jer je nagradio aparhejd u Bosni i napravio drzavu nemogucom jos gore nego prije. Istjerati fasistu koji podrzava fasiste, agresore UZP hvat i nagradzuje ih iz BiH.Ovo sto se radi radi se sve zbog nas Muslimana, da bi nas istrijebili iz BiH.
J...te on. Vodi ga kuci.
Ja debila bračo mila pa ko ovakve pušta u politiku a ko im daje medijski prostor??? Debilko
Dno Dna . Kad Bošnjaka Hvali HDZ i Dodik a Bošnjaci mu Hebu ženu . onda je to katastrofa .