Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ovo oko mosta je upravo za "the Monty Python Flying Circus". Svaka cast Johne! Dobro nam dosao!
SVAKI RUTO NOSI ZUTO! JA ZIVIM U BOSNI PONOSNOJ, A TI?
bosne nema niti ce je ikad biti. morate biti svjesni toga moji muslimancici
da smo imali prave ratne stratege a ne guzate majore JNA za komandante imali bi po jedan killer joke na srpskom i hrvatskom jeziku i dobili bi rat Wenn ist das Nunstruck git und Slotermeyer? Ja!... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!
----------------- pa hajvanu MAK DIZDAR JE TO I SKINUO SA STECKA MP _______________ Mak Dizdar je tebi skino gace kad si bio mali pa te guzio preko stecka! Pa dje si ti vidio stecak s tolikim natpisom? Mak Dizdar je uzeo to malo po steccima sto pise ko inspiraciju pa napravio sve one pjesme. Volim Kameni Spavac zbirku, pogotovo.
slusaj filozoficar , sva tri komentara tvoja po pedeset strana ajde smanji to majke ti. Pitaj sa-x da ti daju tvoju rubriku ??!!?
lijepo, samo to nije sa stecka nego je pjesma Maka Dizdara za bostecha | 23/07/2004 20:28:57 ----------------------------------------- pa hajvanu MAK DIZDAR JE TO I SKINUO SA STECKA
Haman jarabi, tobe stakle sto je bilo lijepho, jos samo da nam je nas rahmetlija dizdar Alija bijo na otvaranju cuprije bijo bi to najljepsi dan od kad je dunjaluka, a dushmani nek crknu nek hinj furije nose. Bilo je ko na hadziluku, mlogo insana i mlogo hajvana. haman zaman, Halal svijema koji kalajisase cupriju, a hrsuze nek nosi belaj da se vise ne dure na naske dzaba him bilo. Bilo je tu raznijeh djakonija, himber i serbe se ljevalo djugumima, kahva se lokala fildzanima i ibricima, peksimeti, pihtije i hostale papazjanije su se zderale,zbog zerdelija se islo u cenifu. Bila je tu i jedna stara nena koja je nabijala gurabiju na krnjatak i ceifila. Hodze i imami su molili jaciju i pisali zapise, kadija i panduri nijesu imhali posla jer nije bilo belaja jerbo Karadjoz i hostali sejtani ne bijahu tudena. Bijo je to prahvi pravchati mehlem za dusu. Tarapana je bila za mustuluka, trajala je do sabaha, talambasi i nalubazi, sargije i saz su horgali sve dok horoz nije udarijo u dreku i sve je bilo potaman i niko nije bijo nahero nasadjen.Ma sve je bilo prigodno, hosim sto je tudeka bilo i nesto vlascina koji su alajisali da srbuju, nuto su hinj sejmeni zaskocili. TUDJI IZRAZI: PRIGODNO-hrvatski jezik a na na sem Bosnjackom znaci HAMAN ZAMAN SRBUJU- na srbskom jeziku a na nasem Bosnjackom znaci ceife u cenifi..
Najveci kralj na dunjaluku!
da nije pRdinc doso nebi niti
silly walks hehe evo sad si me podsjetio pa se neću moći prestati smijati čitav dan no time to lose je dobar skeč, i onaj sa sirom, pa španski inkvizitori, ma ima ih dosta...
''IM FRENCH WHAT DO YOU THINK I HAVE THIS OUTRAGEOUS ACCENT YOU SILLY KING''-Monty Python Search for the holy grail
John Cleese, velika legenda svjetskog humora! Njegovi skečevi i provale su nenormalno dobre da im se možeš uvijek smijati!
Department of silly walks..definitivno njegov najbolji skec
gdje ima radio ili tv prenos na internetu?