Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od velikih prijatelja BiH u 2 dana postali kolonijalisti i turisti, bračo moja ne vodi se tako politika...
medjunarodni spletkarosi
Ambasadore Murphy, kakve si ovo igre? Dejton revizija ne može, građanska ne može po Escobaru/Administraciji, ali segregacija i aparthejd mogu i neka vlada HDZ Čović kriminalna organizacija, a i ove dvije druge sve vi to podržavate i čuvate status quo ali po čijem nalogu. Balkan vam je opet teritorij za potkusurovanje!
Ambasadore Reilly, nešto vam se dupla ova politika, čas ovako, čas onako. Gdje je taj čuveni Peach, koji je trebao da učini nešto za BiH, umjesto zaštite ste počeli podržavati nekakve mjere koje pogoduju HDZ stranci?!
Gledaj svoja posla.
Au Bake ako budeš podpiso u Mostaru što ti tovari Lagumdžija i Forto a vamo na proteste sa hanumom koji li si lihać
Srbi iz federacije kontate li da i vas Šmit hoće da karne ko Jevreje i Rome u domu naroda prije bilo 6hrvata 10srba i4 bošnjaka nakon tri posto bilo bi 10hrvata 7 bošnjaka i 3 srba ovaj Nazi okomio se na Jevreje Rome i Srbe čudno
That means Great Britain, USA and Switzerland support the introduction of apartheid in Bosnia and Herzegovina
Pa kad podrzavate daj prepisite i nama vase ustave i uredenja, nemojte podrzavati da nam se uvodi aparthejd
Ako ovo nije dovoljno da progledamo ne znam sta je? Ostavimo se bajki o Zapadu. Dajte Kinezima da prave termoelektrane, infrastrukturu, 5G. Rusiji ni po koju cijenu ne uvoditi sankcije i ne gurati nos tamo gdje mu nije mjesto (mi se nasli da osudjujem Rusiju). Arape docekivati otvorenih ruku, pogotovo kad donose investicije... Ulizivanje Zapadu nam je donijelo 5 godina unistenja, Dejton pa 30 godina ludacke kosulje.
I ako bude, nereda će biti par dana, pojaviće se neka oslobodilačka fronta koja će djelovati u poluilegali neko vrijeme dok privreda ne krene. Sadašnji lideri postat će biznismeni koji će pričati kako su uradili sve za dobrobit naroda
SDA, HDZ i SNSD su kriminalne organizacije BiH. Narod koji glasa za ove stranke su zombi glasači. BiH je podjeljena zemlja i tačka! Jedina prava stvar bi bilo hapšenje kriminalaca političara ali od toga nema ništa. Zato se neće ništa promjentiti. Nastavlja se iseljavanje, propast ne neminovna!
Ako mislite da će zapad ići u korist građana varamo se! Živi bili pa vidjeli!
Dakle, nerad ovdasnjih politicara ukljucujuci i nemustu i uljuljkanu opoziciju je dosao na naplatu. I neka je. Ali ispastace narod koji je ionako ispastao reci ce neko. I ovako je lose, a nijanse goreg ne prave neku razliku.
Narodi su ovce, samo se cobani mjenjaju
Treba ih sve istjerati iz BiH pa neka sebi donose takve odluke. Vrlo licemjerna politika Evrope.
Imamo puno povjerenje u gospodina "Visokog"🤪
Vodite ga sebi ako je tako dobar !!