Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidi sa kim ima posla reci ce vodite me na cevape pa da idem kuci.
Samo nam još Putin nije bio
Ovi imaju iskustva sa teroristima iz IRA-e, mogu nam pomoći sa HDZ-om.
Samo se šetkajte..bar cete upoznati Sarajevo i probat pitu i ćevape
A što su nas pritisli sa svih strana
Koji smo mi levati da ovi lesinari dolaze i uzivaju na osnovi nasih muka ...
sve ove debbile i slunte iz EU nabiti nogom i poslati kucama, ili portire poslati da sa njima sastance , samo UK i Ameri, njima skinuti gace ali i da se isplati . ti kad presjeku tu trava ne nice vise...a ovi kompromisni idioooti o sebi vise ne mogu , cuj Milanovic i Orban ih razvaljuju
Sutra ce laktaski vepar i kamenjarska ljiga klimati glavama, govoriti da nebi oni, sloziti se sa svime sto kaze gospodja. A kad ona ode nazad onda ce opet poceti lajati i roktati.
" ONI CE SE UMORITI, MI NECEMO"!
Mene uopste nije strah od Dodika, jer on je cirkuzant, veseljak, ali covjek koji nema neku veliku hrabrost. Drugo, on je doveden na americkim tenkovima, a ne ruskim. Mnogo me je veci strah da islamski Srbi ponovo kao i prije 30 godina ne nasjednu na price Engleza da ce dobiti cijelu Bosnu, kao sto su nasjeli na price nekih drugih da ce dobiti nezavisnu Bosnu i krenu u neki belaj. Jer bi to vodilo u novi rat.
Dzaba je stigla, trećeg entiteta nema i neće ga biti! Jeste se ikad pitali kako je moguće da tako malan broj stanovnika ima toliko veliki udio u državnoj i entitetskoj vlasti BiH tj FBiH? EU je draga gospodo na tome ustrajavala! Hrvati u BiH biološki polako se gase, odlaze. Jel znate da se time BiH oslobađa luđačke košulje Dejtona? E toga se EU boji!!!
Hajde Trujss, pošalji ukrajini haubice i tenkove, pa ćesš spasiti i BiH
I ovi nam dolaze kao što u UN za govornicu idu, da ispričaju praznu priču i pravac ća.
Daj jedan Liz.
Propo posao u Ukrajini pa da obiđe stare mušterije pleme vam anglosaksonsko.
Rece produkt masovnog silovanja Crvenoarmejaca po Banatu i Beogradu
LIZ AND GB .💜
Liz ce sjebat vlahadiju,nevoli ih ko ni mi,ona je jos gora po tom pitanju