Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidimo kako ste naucili iz proslosti.Sad vam se pred ocima desava novi genocid i vi gledate uz kokice i pive. Niko vise ne vjeruje u tu suplju koju ste prodali Bosnjacima 95,pa se u zasticenoj zoni desi genocid.
Nismo mi Palestinci da pušimo vaše fore. Nama rezolucije, a drugima države.
Hoćete li i u Gazi praviti memorijalne centre i dolaziti puštati lažne suze
Cim se ovi vrzmaju i dolaze nije dobro
Koliko god mislim da je dobro što MC dobija pažnju međunarodne javnosti toliko je i tužno što je taj isti već pao u ruke cionističkih lobista. Našli su sjajnu osobu za to. Svako ko je na nekoj visokoj funkciji je na udaru od takvih.
Oni koji su gledali genocid znali da se priprema nisu ga zaustavili danas nam doniraju pare za izgradnju spomenika, a sutra bi ponovo izdavali naredbe plavim šljemovima da drže ruke preko očiju
Dok su ovi jadni ljudi bili zivi, niko im nije htio pomoci. Sad im pomazu mrtvima, a zivima komplikuju zivot.
Ovaj suljagic, koja je to ljiga, prodana dusa, fuj.
Ma njega ni Srebreničani ne podržavaju, ali ostaće na čelu MC-a zbog izraelskih lobista i što je dobar sa političarima u Sarajevu.