Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marke vam ne bi dao, ako ko hoce pomoc nek posalje radnike i gradevinski materijal da sami naprave, nista preko nasih
...zna bake sa donacijama...ratna iskustva su dragocjena...pojavili bi se i visočki logističari, da im cia nije složila trajni ban...
Dje je Elvir Karalic
Jeli ovo donatorska za stranačke izbore, a moglo bi se i posljedna sergija za stranačke lidere sobzirom da su tu prisutni kada je u pitanju novac. Neznam ko lud može dati novac korumpiranoj zemlji a usto i bespravnoj u kojoj nema vladavine prava kada se zna da polovica države neradi a druga je polovica na administrativnim mjestima ili popularnije na jaslama. Nepomaže ovoj zemlji više ništa jer je naopačke izgrađena.
Pomoć Posavini (Orašju, Odžaku i Šamcu) uopće ne treba. Tom kraju će se pomoći iz EU fondova, jer je sada Posavina dio Republike Hrvatske. I tako je bolje za sve.
tako je Lucija..svakom svoje pa da se razilazimo..dosta je bilo
slaba je fajda od ovoga za ugrozene od ovoga ce imati korisiti samo politika mada najveci dio sredstava ce nam biti dodjeljen u vidu navodno povoljnih kredita
bakir vec trlja ruke..opuhat ce guzonje sve do zadnjeg feninga.
Smradovi koliko pokazuju svoje licemerje nakon dva mjeseca ,tako su gledali 4 godine sta cetnici cine po Bosni ,evo i sad konzervativci cinici €vropski se ko navodno da se ne kaze beli ,simbolikom da zamazu oci ...!
eu i ne treba da pomaze bosnje dok se ne ograde od ovih sa bradicama i kratkim pantalonkama
eu treba da pomogne Srbiji i RS a bosnje neka idu kuci u Maocu
hocemo i mi paaraaaaaaaaaaaa dace nama nasa braca turci
velika očekivanja sirotinje koja je nastradala, a još veća korumpiranih političara koji u tome vide novu i veliku kasicu prasicu.
Sta fali da pomognu. Kad mogu u sve da se mjesaju, mogu i da pomognu.
Dobro kako vas nije sram uvijek tražiti od nekoga pomoć? Hrvatska iako je EU članica nije tražila pomoć već se sama krpa!
Ajd ne seri, odmah je Pusicka zatrazila pomoc od EU, i to nije izuzetak, to je pomoc koju svaka drzava trazi, pa i ona najbogatija.
ne izmišljaj ,rekao je milanović da ne treba, a i šteta nije tolika da bi eu pomagala, to ste vi navikli samo od drugih tražiti, nikad zavrnuti rukave i sami sebi pomoći! i bih nije u eu, neka traži od arapa, rusa, turaka, ne eu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da Bakir promjeni audija od 280 000 hiljada
Konačno! Staro dobro kmečanje i sadaka! NJAM NJAM !