Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laže da je došao zbog bolesnog babe, većse ukakio kad je došla demokracija u Kiseljak gdje je ordinirao kao SDB-eovac. Kad se pojavio u Varešu sa službenim golfom (dvojka crvena) kojeg je otuđio ko fol pristupio u HVO i razvozio hranu sa njim za HVO, Penzionisani AID ovac očito brani AID ovca Da li ima ovde sukoba interesa. Inače tkz Tram picu ponekad frljukne pa nezna ni gdje je pošao niti gdje je došao. A ovaj je očito pošten ko da živi iznad pošte. Sudstvo je u BIH čudo neviđeno
Svakako za sve ove zlocine neko mora da odgovara a da li ce neko odgovarati ikada za poklane ljude u Hrasnickom zatvory ( 56 ) jula 1992 ili za zatvor u Tarcinskom silosu ili za brojne zatvore za Srbe u Sarajevu ili u Jablanici ?? Je li Alija, Silajdzic i Ganic nisu znali za ove logore ??
Ovaj Brđanović laže ko pas. Bio je on u Varešu ali je rado po zadatku AID-a čiji je uposlenik bio(prije radio u DB-u slušao što pričaju po kavanama i tiste prijavljivao)U mirovinu tj pemziju otišao kao pripadnik AID-a Kad su iz Vareša Hrvati krenuli na slobodnu teriroriju on sprašio svojima-očito nadređenom Inače čovjek je dno dna bez kučeta i mačeta. 1992 zbrisao iz Kiseljaka prisvojivši službeni golf u Vareš jer su tamo dobro z........ Hrvate koji su dolazili iz inozemstva
kada se bosnjama sudi, svi su nevini i nista se be moze dokazati. a da preselimo sudjenje u zapadni mostar pa da vidite kako onda ide?