Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li poslali prijave SIPI-i i Tuzilastvu BiH protiv komandanata cetnickih i JNA jedinica, koje su Vas napadale iz BIH i Srbije. Sve bez prijava je suplja prica.
Zasto niko nije odgovarao za Kazane i tarcinski Silos?
Je li iko odgovarao za masakr u Jošanici? Pozdrav iz slobodne Foče.
@Jeltokojeto Pucate minuse, a bošnjoidi? 56 ljudi ubijeno na Nikoljdan 1992., od cega troje djece. I sta cemo s tim? Majku li vam licemjernu.
a ko pobi one starce od Gudelja,Bavcica Cvilina
Nisu odgovarali ni oni koji su prodali čitavu Istočnu Bosnu
haja.....znala sam......cim ovaj bude presudjen...naci ce se novi predmet za kmecanje.......
NEMA ZABORAVA, džaba se trudite!
@SarahH.....nemoj ti nista zaboraviti (pod uslovom da si uopste dozivjela) zivi u mrznji.....stuj i postuj Allahha on zna najbolje......najbolje nemoj misliti svojom glavom....neko ce za tebe......ojjjjjj ...zbog takvih kao sto si ti.....umalo da pozelim rat......pa da vidis .dijete ti se napolju igra a cujes.osjetis fijuk granate.....i strah..dok ga ne nadjes....i zagrlis...i opet nisi sugurna..nemas ti pojma.....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)