Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kraj DFa i SBBa!
Naravno! Ovo i jeste "nasilje" nad gradjanima. Tačke dnevnog reda se rjesavaju u klupama a NE napustajući iste.
Celik ima Skupstinsku Vecinu ,a ti i vasa bratijeste ukrali Pecet nelegalno vrsite vlast ,velika je to razlika!
Da se nadovezem na jedan post jer sam ogranicen brojem komentara Allaha mi Elmedine(Dino) Konakovicu znam koliko si para davao za ruku i sta si jos uz to nudio zato i razvlacis sve nece li se ko predomisliti slicajno.Samo jos KLIX dozvoljava da se realno napise nesto svi filtriraju u tvoju korist.
Sta mudruju jedni i drugi,zakuhanu kasu od Adzije Konakovica,morace da isprave sami,Sta se mudruje,sastanak,koliko ruku za vladu,nema,pala vlada,ko ima ruke bira premijera i to je to,Konakovic bi i kada padne vlada da ima vlast nad njom e pa nemoze Adzija.....
Čestitam ovcama iz SBB-a i DF-a koje prate čovjeka koji zajedno sa Dodikom vodi borbu protiv Visokog predstavnika. Ovce su ovce i uvijek će biti ovce.
a gdjeeee je pecattttt
Lijepo je bilo i gledati ovu šestorku, mamili su za pogledom. Ministrica Brčić tako seksi, oštra, precizna. Milina
polizem joj picic
Ovo je pakao koliko Vučićevih smradova komentariše a sve sa ciljem da dovedu četnike na vlast.
A Incko i OHR se osjetili jaki da oštre onu stvar na Bošnjacima.Ko nam je kriv?Važnije je dovesti serve i komuniste na vlast u Sarajevu nego to što Dodik i Čović ruše državu.
Kako moze biti odgovorna SDA kada oni nisu na valst, i kada ih sadasnja vlada sprecava da preuzmu vlast jer imaju novu skupstinsku vecinu! Ko koga ovdje laze?!
Konakovic vrijedja opet, neki dan je 18 zastupnika nazvao bandom, danas ih naziva placenicima i govori kako jos nisu isplaceni da predju u novu vecinu.  Kako ga nije vise sramota? Gdje je naucio jezik govora?!  A upravo je licjemer Konakovic taj koji odugovlaci smjenu vlade nebi li uspio kupiti kojeg poslanika. 
Sta o Ustavu i Zakonu znaju djeparosi Pecikoza, Haris Pleho ili Bilsena Šahman?! Smradončićeva Bilsena Sahman, koja je pritiskala svjedokinju Azru Saric zbog svog sefa Sćepe ( dokazi na kraju "isparili"). A mafijas BOSSa Haris Pleho vec poznata prica. Od 2013 godine uzima MITO - novac, 20,000 maraka od ljudi kako bi ih zaposlio u Dom zdravlja. Dodatni izvor prihoda je bila i Terapijska komuna i gerontoloski centar..
Ova se ubila za dobrog pornica
Danas ipak odlucila da ne izvali s.ise. Aferim
@BarrRogg jadnice, nisi ni svjesna sta priopcujes.Tko je imao vlast i tko je nakon kupovao glasove se zna.Kad su spoznali da im je kanton Sarajavo otislo iz njihove hobotnicke ruke,pronasli su na jedan prljav nacin da ga vrate u hobotnicko krilo.Po medijama su pisali gadne stvari, a zasto.Da sakriju kradju koja se desavala dugorocno..Narod sigurno to zna, nadam se da ce se ovoga puta osvjestiti.Za sebe, ne za ove iz SDA,DF i SBB.