Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ja zivim, kad imam kaznu od 100KM razmisljam kako cu je platiti. Da covjek ne povjeruje kakvi su to ljudi.
Čeka se da ubije nečije dijete, pa da se onda nešto uradi. "ebo vam i zakon i on mamu.
poznat od ranije policiji.
Zanimljivo ! Zanima me zasta je dobijao kazne ??? Kad god te zaustave traze ti vozacku na pokaz ! Hmmm Radari izgleda i za druge mozda uzimao, a bije placao.
Njegove kazne bi trebali platiti policajci koji su mu pisali prekrsajne naloge, mozda cak i vozacku da mu plate da polozi, pored ovakve policije kojoj je IQ ravan sobnoj temperaturi nije ni cudno sve sta se desava kod nas, aman sta sve necu procitati
Jedino u BiH prije početka instrukcija za vožnje pita instruktor kandidata jesili vozio ikad prije auto hahahha
Za 6500 mogo i polozit i kupit neki autic i reg.
Nadam se da ce prvo zahtijevati da plati kazne i polozi vozacki prije nego sto mu vrate auto..Radi javne sigurnosti
To samo kod nas može.Nema države,nema zakona.
i am from bosnia... :)
to bi trebala biti senzacionalna vijest...ali posto je kod nas sedmicno barem jedan takav slucaj postalo je normalna. trebalo bi npraviti neko dublje istrazivanje zasto je tako. imamo li sistem, imamo li saobracajnu policiju. koliko je sefova dalo ili dobilo otkaz zbog takve vijesti?
Siguran sam da je opet bolji vozac od mnogih žena, pogotovo mlađih iz Sarajeva, koje polože preko kreveta.
Sa preko 6000KM kazni, sigurno nije.....