Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"preminuo je od srčanog udara i postao prva ljudska žrtva poplava" Vi kao da jedva čekate da bude neka žrtva pa da objavite. Nemogu da vjerujem koliko se mediji naslađuju ovakim nemilim događajima...
Trebala bi sad (MZ) i OHR-na celu da pomogne ,jer oni su u Bosni 17.g,u sluzbi da pomonu...!
..opa...broj žrtava nepogode raste iz sata u sat!
sta sam ruzno rekao , samo konstatovao? narode fakat ste bukvalisti nevidjeni!
I eto izdat je crveni meteoalarm za Podrinje i narandžasti za TK, pa opet niko ni prstom nije pomjerio. Znači, imamo mehanizme upozoravanja koji ispravno rade ali mehanizmi države su NULA. Ovaj čovjek možda i ne bi poginuo da mu je jučer civilna zaštita došla i pomogla pri evakuaciji. Kod nas se evakuaciji očigledno pristupa samo kad dođe ono najgore, a tad je već prekasno.