Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ste vi zivi i zdravi :) Nadam se da ce i oni povredeni biti dobro :( Ne ponovilo se...
Neka su,hvala Bogu,a sad fino neka svi traže odštetu,kad mogu da kradu,ponašaju se kako oni hoće,vala i platit' narodu mogu radi ove nesreće što se desila :)
dobice ko je platio kartu odstetu taj je i osiguran ovi koji nemaju a to je njih 90% mogu samo prst u uho da si gurnu :)
drama živa
čuo sam da će gras vratiti svim putnicima novac za kartu
shiljak, Vlada KS treba vratiti novac građanima jer novac od prevoza prvo ide njima, a oni njime dalje raspolažu i (ne)daju GRAS-u da normalno funkcioniše... A ni drugim državnim firmama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo snimka sudara tramvaja u Sarajevu http://tinyurl.com/sudartramvaja Kako poloeti
Za nesrecu tramvaja, sve je kriv ministar saobracaja kantona sarajeva sve odnesose sve para iz grasa ne ulazu nista u saobracaj JGS da se moze narod sigurno voziti u tramvajima i ostalim vozilima grasa..
vozaci su pijenai kako i revizori u vecini slucajeva,najveci sljam radi u ovom grasu
Pokušaj preticanje na šine ...
Iskremo se nada da ce ovi putnici sto su bili u vozilu biti pametni i tužiti gras
Meni je punica bila u tramvaju,sjedila 3 mjesta iza vozaca i PREZIVILA...Pa stvarno...
Ne mozes izustiti takvo nesto. Cuj eksplodirati. I da me jest bilo prpa, necu poslije nikom pricat. Bruka.
Kakko se ne cula vriska kad je tramvaj pun kmezavih zena,koje se znaju samo dobro nasminkat i dici glavu u nebesa.Zao mi zbog udesa,ali vjerujem da su stvari krenuli na gore,one bi vriskom i piskom jojjs vise dekoncentrisali da covjek nebi mogao izaci na otvorena vrata.Zensko!
http://www.***/clanak/2667345166744/vijesti/Video%20iz%20Prijedora:%20Policija%20legitimi%C5%A1e%20gra%C4%91ane%20kao%20%2792.!/?ref=tiker
od sad pa ubuduce, bit cu na 'zglobu' tramvaja!
"Istrčao sam iz vozila i počeo se udaljavati jer sam mislio da će eksplodirati" lol
Upadoh pod stol.
nek je ziva glava, hvala dragom Bogu..
Ovo ništa nije normalno... Iskreno se nadam da će svi povrijeđeni biti dobro. Uposlenici GRAS-a su nemarni i u zadnje vrijeme jako bezobrazni. Večeras sam vidio vozača GRAS-a u Vogošći kako zaustavlja vozilo na sred ulice, odlazi u granap i kupuje pivu, otvara je, pije i sjeda za volan...
De sat pisite samo o tim tranvajima,kao da nema drugih vijesti.
eh sad cemo vidjet ko je kartu kupio,imao i čekirao ;) a ko je bude imao ,taj ima pravo na odštetu :) pa eto pametnjakovici,hocete novetramvaje, sve uredno po pesu a da se džaba voza ....eee ne ide to tako ;) ja u sarajevo cesto dolazim i redovno kupujem tramvajsku kartu,dok pojedinci koji tamo žive vole šverc a najbučniji su kad je neko sranje oko tramvaja ...