Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strancucak iz garaze u Luzanima
bravo NS! jedina stranka koja ima mozga i koja radi za narod!
Sve dok se ne uvede neki obavezni test inteligencije kao uslov za pravo glasa u ovoj zemlji ce kriminalci bez problema ostajati na vlasti. Ovo treba ubaciti u novi Ustav - test inteligencije. Naime nije iste vrijednosti glas akademika npr. Tunje i glas nepismenog npr. Milorada.
@Tvrtko: \" Nije demokratija za seljaka i sta ces.\" Ljepse zvuci: \".nije zvaka za seljaka\" inace slazem se sa komentarom !
I vi ste ga stranka na baterije. Daj, dina vam otkacite se vise. Nemate pojma... kod vas je malo vako malo nako ...ko kod Alije birvaktile.
@Tvrtko Sreca pa imamo Našu stranku pa ćemo da za nju glasamo, nidje veze gledao sam dva puta predsjednika Naše stranke i oba puta sam se iznervirao! Konto sam da će do biti neka ozbiljna opzicija ali čovjek koji ih vodi vodi konverzaciju na Tv-u kao da je s Marsa pau a ne iz Rudog ! ;) Plus što voli da laže, možda ga je tome učio mentor Lagumdžija! Cirkus, neka ide Branković, al nažalost nema neko ko bi mogao nešto više da učini. Dok je ekipe kao što je ministar Bevanda i ekipa, nema napretka!
Bravo za Nasu Stranku…ostavka radi stranacke borbe i previranja nije ni ostavka. Ovaj notorni kriminalac mora u zatvor i to ne samo sta je uradio kao premijer i bankrotirao federacijuu, vec i sto je prije toga bankrotirao i unistio Energopetrol, Zeljeznice BiH i Energoinvest, a istovremeno on licno stekao milionsko bogatstvo...E sad takavog covjeka koji na svom CV-u ima sav taj uzas SDA postavi za premijera i sad taj nesposobni biznismen a jako uspjesni kriminalac podnosi sotavku SDA a ne narodu i drzavi koju je unistio. Gori od Brankovica su samo Bosnjaci kao narod, koji kao mutave ovce i dalje glasaju za tu istu SDA koja ih je vec dovela na rub propasti. Nije demokratija za seljaka i sta ces. Sve dok se ne uvede neki obavezni test inteligencije kao uslov za pravo glasa u ovoj zemlji ce kriminalci bez problema ostajati na vlasti. Smao pogledak komnetar ovog primitivusa pod sifrom hibrid.
sucur..
tako je!
Pa sta je sad??? Prvo se svi dignete i trazite Brankovicevu ostavku i on je evo podnese. I sad opet nevalja. E sad bi da ostane jos malo duze. Pa sve govori i o neozbiljnoj i izgubljenoj opoziciji koja nije u stanju predvidjeti scenario desavanja.
Hibrid, jarane, ti si stvarno glup, nema ti pomoci.
Radi idiota je trebala pasti vlada, ali eto kao da ne znamo u kakvoj drzavi zivimo
nema više šta da ukrade pa ode...
ma ne prdite vise!
e jego ga i vi sad...ne valja kad ne podnese ostavku, ne valja kad podnese ostavku. de se skontajte