Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da nećeš jer ćeš u zatvor i nosićeš natpis: "Svi smo mi Sanader"...
Ma na vrijeme se povukao, "kako ste kupili stan?", "ne sjecam se ali legalno" :D
http://youtu.be/8Z4rXAOGVCI hahaha
A SIN MU SE HVALI KAKO IMAJU 300 MILIONA EURA U BANCI, VECEG LOPOVA SA FAKINSKIM OSMJEHOM OVA DRŽAVA NIJE VIDJELA!
Aman zaman komentara..klasicno lajanje na sve i na svakoga...svi pokrali svi ukrali, svi krivi samo vi jadni zalosni i napaceni..cuj kupio stan...pa svaka furda ga je kupila sto to nebi i on???
Gosn "po zakonu" ne zamisljaj se smradu jedan. Da te koja straka postavi na neku poziciju, izvrsili bi politicki harakiri.
Ljudi moji on njima treba.Bez njega pljačkanje države neće biti po zakonu.
Necko, vrati nam se... S tobom u prosperitet!
Imao je on i dobrih strana i odluka, nije bio los politicar, ali poslovi sa nekretninama mu nisu trebali.
faca licemjerne hijene lopovske
Lopina... Kažu NEKI, radi NEKIH :D da eto su mediji od njeg lopova napravili a molim vas, da li su mu mediji, ti isti koje optužujete - da li mu oni sinu kupiše q7cu da dolazi u srednju sa njom? Jesu, kao i stan malcu što su kupili. Uf.
Ali Brankoviću ti si provjeren kadar, idealan u našoj politici, kriminogen i ucjenjen.
opro drzavne pare prljavim rukama, i sad ima cist biznis, sto bi opet da prlja ruke. ciste ruke, al prljav obraz.
Znaci nema se sta vise pokrast. Drzava je totalni kokuz.
"Po zakonu"
Njegova cijenjena supruga Suada je predavala praksu u med. skoli. Jednom prilikom dok smo imali praksu na intenzivnoj njezi na pedijatriji je lezala jedna mladja zena s teskom bolesnom djevojcicom. Na licu zene se vidjelo da je umorna, zabrinuta i jako iscrpljena.Takodjer se moglo primjetiti da je i poprilicno siromasna. Gospodja Suada moja tadasnja profesorica od milion stvari koje je toj zeni u takvoj situaciji mogla reci da je ohrabri utjesi da joj neku nadu je uradila sljedece: uzela casopis Express (1KM)(koji je stajao na stolicu pored kreveta) i rekla jadnoj zeni: "Zaboga gospodjo zasto citate ovo smece od literature, kupite sebi Cosmopolitan(8KM) kao svaka normalna zena." Bilo me stid njenog stida i dan danas je kad se toga sjetim. Tesko nama s porodicama kao sto je porodica Brankovic.
sjetim ti se komplet familije lopovske...... sjeme ti se zatrlo.... koliko je samo postenog svijeta dovedeno na prosjacki stap zbog stoke poput tebe.... i onaj tvoj bilmez od sina koji baca novac na bjelasnici prilikom placanja parkinga, tj ponizava covjeka koji radi, da se sagne po novac koji ste ukrali, majku li vam lopovsku
Pa zar ovaj smrad nije u zatvoru Bože sačuvaj.
SAMO NAM TI FALIŠ, NEMAMO DOSTA LOPOVA!!!