Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šećera i vode su mi donijeli da se dozovem. Zalošio sam skroz na sabahu kad sam mu sliku vidio.
Halo ba Vaize, zašto me moraš smjestati u neke pozicije, znaš koliko me zaboli ljubavni mišić i za slučajnog prolaznika??? Jednostavno, ovo ljudsko goovno je pregazilo sve kodekse i sva pravila političkog života i ponašanja. Eto ti ga pa se lizite, hebo te on. Da te hebo.
Da je drzava kao sto nije,pa da Brankovica i ekipu smjesti jedno 40 godina u zatvor zbog pronevjere novca,da im se konfiskuje sva imovina i proda na licitaciji i na taj nacin nadoknadi barem jedan dio pronevjerenog novca,svi oni koji bi se nalazili u bilo kakvim buducim talovima,dobro bi razmislili...Ali nazalost ovo je Bosna.
neko_iz_mase2 mi je dao negativan komentar na moju konstataciju.Mora da mi je caca lopovcina kao i Brankovic,pa zabolila ga istina :D
"mora da mu je" ispravka pogresnog navoda
Podijeli 200 miliona 20-rici u BiH imao bi 20 milionera, ili podijeli po 100.000KM spasio bi 200 ugrozenih porodica u BiH......, sramota da ovaj covjek, tadasnja vlada, uprava ZTPBiH, parlemantarci koji su odlucivali uopste se pojavljuju u medijima a kamoli da jos uvijek zaraduju hljeb s drzavne sise tj. s leda naroda....
Rece vrli premijer i osta ziv. Po zakonu!
Kolega bivši premijer Sanader se je za mnogo manje svote za koje je oštetio državu branio IZ BUHARE ! Kod nas ne psotoji neko na vlasti ko ne krade sržavu na isti način jer JE SIGURNO. Sigurno je da Branković daje izjave za nestala 32 miliona KM a IMA IMOVINE KOJU BI MOGAO DATI POD HIPOTEKU DA SE BRANI SA SLOBODE !
Što se ovih dana kritikuje sve redom haman klix pocrvenio pravo.
ne brini se, ovo je "radio slobodna evropa" balkans
Nalik si na,ko da ti je babo,Garganela,samo još kad ti se malo kosa prorijedi ma pljunuti si on.gade licemjerni
Nije ne znanje , nego stranacke pozicije . Stavljate ljude koji su podobni a ne strucni na kljucna mjesta...
Jučer mi šef Pizdić izjavljuje da nakon potpisanog sporazuma sa Vučićem postaju ekonomski TIGROVI. DAnas izvještaj agencije za koju je Pizdić nadležan: http://www.avaz.ba/clanak/203725/centralna-banka-bih-broj-blokiranih-racuna-i-dalje-u-porastu Do sad je za broj bankrota bila odgovorna SDA i HDZ koji traže da budu odgvorni a nadalje i za ubuduće i mali FAHRO , to jest n jegov Savez koji očito nije stranka.
To nije neznanje nego kriminal...neko je dobio pinku da kupi te vozove, neko je postavio nekog ko "nezna" da odlucije, neko je radio u korist stranke a ne BiH, nekog nije bilo briga a uzimao je veliku placu i na kraju.....covjek bez ikakve skole bi se zapitao dali ti vozovi odgovaraju nasim uslovima a ne kompletan drzavni aparat koji je takode vecinski vlasnik Zeljeznica BiH...i tako ode preko 200 miliona...kao da je to 20 feninga..toliko vi cijenite novac poreznih obveznika...ovog napacenog naroda.
Poznata je tvoja strucnost brankovicu upropastio si Energoinvest,Energopetrol,zeljeznice zasto god si se uhvatio rukom upropastio si i jos imas obraza da pricas o necemu sto si ti upopastio.
Nije upropastion on nego njegova PARTIJA !! NAkon toga smo dobili logično obrazloženje da im je to savjetovala EU ! Ne znam koja EU al Francuzi sigurno nisu !! ONI SU NE TAKO DAVNO POD SOCIJALISTIMA IZVRŠILI NACIONALIZACIJU POMENUTIH SISTEMA. Dakle očito je u toku strategija uništavanja svega da bi postalo privatno to jest stranačko-vjersko !! ZAdnji je AirBosna a željeznice su logičan sljhedeći izbor ! Evo već je ekspert imenovao i krivce !!
De se ti sveznajući pohvali , šta si to ti uradio pederu jedan ... ? ? ?
Nek' vas karayu spodobe sa izbacenim kravljim vilicama,premijeri sa sitnim sastavljenim okicama,kosooki premijeri,momcine premijerke...etc.Samo nek vam roditelji nastave glasati sto im imami na dzumama narede i svestenici na misama i liturgijama
mamu ti jbm po zakonu
Sretnici su oni koji rade u ŽFBiH,stalno u gubitku a plate bogovske,dok ljudi u privatnom sektoru gube zdravlje za sitne pare.
Upravo tako, jos kupuu vozove od 200 miliona koji kupe prasinu i nikom nista...sve partijske dzukele
Jedan od mladih inženjera, pun sebe, koji je produkt a i žrtva strašne ideologije koja se zove terorizam.
Dragi Nedžade, hvala ti što si mi opuhao stan. Tvoja, Hajra Balorda