Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je ovaj Brankovic bas ok. Ne znam sta hocete od covjeka? Pa nije on kriv sto je zatekao besparicu. Nema para i on nema odakle da namakne. Osim toga jako je zgodan i lijep. Brankovic je mozda najposteniji politicar u BiH.Ostali se samo vjesto kriju..Ne budi tuzan Brankovicu,samo si fer i posten..
Branković: \"Budžet FBiH je zadovoljavajući\" Eto raja sta se bunite? Sta hocete? Dosta vise kritike! Covjek kaze da je \"Budžet FBiH je zadovoljavajući\".
ma sta ADIO?.....U ZATVOR!
a sad adio, a sad adio, i ko zna gdje, i ko zna kad
Aha, baš je zadovoljavajući... FBiH je podigla kredite sa lihvarskim kamatama od komercijalnih banaka kako bi napunila svoj budžet i nakratko pobjegla od bankrota. A nama ostaje da te rate vraćamo... Crkni lopove!
A KOLKO SI TI UZEO IZ BUĐETA LOPOVE JEDAN ODVRATNI??? U ZATVOR CES TI KAD TAD!!!!
Zna li neko kako se zove vozac Nedzada Brankovica (vjerovatno sada bivsi vozac) :))