Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se onda provode nova brojanja u RS-u?
L A Ž E !
Kazes ne zastupam ni SDS ni SNSD,LAZES,zastupas samo SNSD koji ti je i dao radno mijesto.
E jbg. Petriću, mi jesmo stoka sitnog zuba, prilično smo naivni i glupi kad ovakvu vlast biramo, ali brati ti nas SKROZ PODCIJENI ... ???? Pa šta misliš, da mi tebi sad povjerujemo kako ti radiš po svojoj savjesti i po zakonu .... e to već neće proći ..... !!!!! Čuvaj fotelju, još malo ti do mirovine treba ......
Ispade ti najposteniji srbin, il ti treba novi mandat
Dodo ronhil gubi izbore!
Ovo su najveci kriminalci u drzavu.U Ciku sjede sve sami ustase,cetnici i jedan taliban,pa je logicno da su sada i namjestili izbore.
главни баја је закон
Možda i jest, ali na teferiću u tvom selu ........
моје село 49%тзв бејха....твоје 23% :)))