Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Branka je skontala da ne možeš biti dobar političar ako nisi bio u zatvoru. Kad izađe ode ona za SNSD ministra.
Ovo je zena koju su svi na klixu dizali u nebesa kada ju je SDA postavila na mjesto ministrice u vladi kantona. Tada je bila najveca bosnjakinja jer je smjenila mrsku SDP-ovu vladu. A sad je pljujete po klixu. Sramota
Pitam se ianče kako li je ženama srpskih boraca, da li im bar nekad padne na pamet da li su i njihovi muževi silovatelji? Valja s tim živjeti, a možda su neke i ponosne na to kao ova Branka!
ponosne,ne brini sve djecu uče da treba tako
Sad će i ona kao i muž joj malo ležat. :-)
fuxa
Malo prije citam mjestani obavjestili civilnu zastitu.U Capljini pronasli zvoncice od kasetne bombe,u Ljubuskom neku bombu.Izmedju ostalih ih zvali iz PU Jablanica.Pronasle pajde u prostoriji.NUS.Nevjerovatno.
Ova je govnaruša oko mjesec dana bila ministar zdravstva BPK.
Radila na određeno u MUP FBiH ! Godinama bila član Nezavisnog odbora Parlamenta Federacije BiH za izbor i imenovanje direktora federalne policije. Možel se čestitat ? http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/30395/sipa_uhapsila_branku_sekaric_jozo_andjic_tvrdio_da_je_sekaric_nezakonito_radila_u_fup_u.html
@julisiz es grant Dovoljno vremena da dobije otpremninu.