Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobili ljude i pokrali narod i biće pušteni. I onda ce SDFA masinerija da opet pojaća palamudjenje o genicidu jer valja skrenut pažnju sa korupcije, a najlakše je na Srbe I Hrvate. Ko biva, ako su oni pobili i pokrali nekaznjeno, moze I SDFA.
Presuda se nedonosi na osnovu senzacija neg činjenica a ovdje,kupljeno budžetskim novcem od državne kineske firme sa CE certifikatom,za šta bi ti presudio???
Neg meni čudno da još nije Tužilaštvo pokrenulo istragu vezano za pranje para u aferi Dubai… Ej ba 5 miliona maraka jedna tezga štand halo??? Ćilim lcd tv par suvenira sa Baščaršije 5 miliona???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj je oslbodio one za slučaj memic pa če i ove.neovisno sudstvo je isto kao izjava da u bih nema korupcije
Fadil je uzeo iz budžeta 10miliona za robu koju je platio pola milona Mi nismo retardi 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩Fuj lopovi
Kakva besmislica su ovi advokati
Postovana Nozice ovdje jedino sto je montirano je to da nema 10 miliona km kojim smo platili plasticne smrtonosne igracke od kojih mnogi nisu otvorili oci vise nikad.Ovi advokati su vukovi u pravnom smislu u odnosu na tuzioce kojim itekako nedostaje prakse i iskustva. Upravo ovo i jeste ciljana situacija vec dugi niz godina a da bi se postojeci sistem zadrzao...
Senka tebe treba spojiti na taj isti respirator, kako te nije sram i stid ofajlo stara
Montirali su trojkaši,razmontirat će osmopetokolonaši jer će biti prinuđeni.
Iz ovog montiranog slučaja,država če bit oštečena,ustari njeni obv.korisnici,a advokati s torbama para
Sve te neutemeljene informacije, vijesti, insinuacije su djelo onog nesretnog Nenada Adzifejzovica, ovog portala klixa i one kvazi novinarke Degirmendzic. Gdje si sada Borka Rudic da progovoris nesto o neprofesionalnosti medija koji u eter iznose neutemereljene informacije i sire neistine.
Sto javnost bas boli q za predmet
Javnost je iskljucena iz svega i montirati mozete sto hocete.
FGR, HADŽIFAKE, ŠĆEPO NA APARATIMA - UZALUD VAM TRUD SVIRAČI. OPTUŽNICA KAO I U SLUČAJU MEMIĆ MONTIRANA (U SLUČAJU MEMIĆ OPTUŽNICA SE TEMELJILA NA UDRUŽENOJ GRUPI OPTUŽENIH S CILJEM UBISTVA dŽ. MEMIĆA - NA SUDU SE DOKAZALO DA SE OPTUŽENICI RANIJE UOPĆE NISU POZNAVALI. KOD RESPIRATORA NATEGNUTA TEZA O SKUPIM I NEISPRAVNIM RESPIRATORIMA - PALA NA SUDU. HEM SU RESPIRATORI ISPRAVNI, HEM JE PLAĆANJE VRŠENO POD SPECIJALNIM TRŽIŠNIM USLOVIMA.
Joj jesam poždrignuo sad u ćevabdžinici nisam namjerno ote mi se konobar ponesi reko kriglu vode žedan sam ko krokodil đe ne'š bolan desetku I tanjur luka crvenog E sad da zapalim koju dok se nije ovo usvojilo dajder pepeljaru.
Oslobodite ga. Kad se ratni zlocinci pustaju na slobodu, zasto i bosnjaci da se kaznjavaju. Od drzave su ionako napravili cirkus.
Pobili ljude i pokrali narod i biće pušteni. I onda ce SDFA masinerija da opet pojaća palamudjenje o genicidu jer valja skrenut pažnju sa korupcije, a najlakše je na Srbe I Hrvate. Ko biva, ako su oni pobili i pokrali nekaznjeno, moze I SDFA.