Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema nista ljepse od nase ljiljanke... najljepsa zastava na svijetu
@Raskrinkavac hahahah, imal ista da nije srpsko??? cuo sam da su prvi covjek i zena na planeti bili srbi??? kazu otkriveno novih 10 planeta u univerzumu koje podrzavaju zivot... vec ih nastanjuju nebeski srbi???
@Raskrinkavac Srspka opština. Srpska šuma. Srpsko drvo. Ptica srpkinja, riba srpkinja, maca srpkinja. Srpska noga. Onaj srpski break dance. Srspki traktor ore srpsku njivu, pored srpskg brda, na srpskoj zemlji i srpski vazduh".
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
OD MORA DO SAVE,OD DRINE DO UNE
@SusjedizHrvatske Opet Mujaga.
Je l' ima neko da nije prokuzio ovog "susjeda" haha
Nisam mogao a da ne komentarišem ovaj članak. Naime dotični Đuderija kaže, kako je sa svojom 182. foranskom odolijevao napadima VRS-a 20 dana. Normalno reći će to. Ustvari slagat će. Neće pričati svoji sramotu, da je pobjegao sa linije kada su četnici krenuli sa tenkovima i artiljerijom i ostavio mog oca, sa svojim vodom od 40-ak ljudi(109. Br. brigada) da sami brane.
Bosna najzavisnija zemlja na aparatima; bolje podijeliti nego lijeciti
branitelji su skutori, kod nas su branioci. kliks ispravi naslov
😂😂😂😂😂😂😂 12 godina, radi cega Ono, pa nije Tito nikog dzaba zatvorio neboj se!!!!
Sta je teska vam istina priznaj te bar da ste napadali pola se prasta, voli te islamizam i bog neide to u 21. Stoljecu bolan
Hahahahaha branitelji islama a ne bosne, ovi tako zvani branitelji paravojna formacija jugoslavije je napadala na vitez busovacu kiseljak vares travnik mostar, nevesinje doboj itd.... da ocisti hrvatsko i srpsko zivlje a nazivaju se branitelji 😂😂😂😂😂😂😂😂 a ti majke oplakah 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 alija Izetbegović 12 godina robijo u KPZ a ovi se ponose 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 narod nikad pameti doci samo jos do krvi nazalost kad je narod stoka jebiga!!!!!
Tebi je dovoljan problem to sto si glup. Ne beri brigu o ostalim stvarima.
treba na igmanu postaviti teske haubice i raspaliti paljbu po cetnitetu. da vam ye bmo majku jednom zanvjieka.
a bolje bi bilo da postave po igmanu koji saobraćajni znak i obilježe planinarske staze da se šljivotresi ne gube po planini
Takoje ljiljani! Još malo pa čemo našu Bosnu cijelu oslobodit!
bitka, zna se sta se desilo necu da pricam o tome jer od mene kapa dole svim ucesnicima u odbrani. pricat cu o "gradskoj" raji koja dodju i kazu s prezirom "istocnjak", o on bi njega tjerao. taj isti smrdljivi šaner ni prstom nije maknuo u odbrani svoga grada a upire prstom u nekoga.!! ko hoce nek vjeruje nisam "istocnjak" a volim te ljude, volim sve one koji podrzavaju odbranu Jedne nam jedine.
Voliš Rašane?
@NinoBelovSRB i njih vecinu koje poznajem, one koje ne znam nista posebno.