Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustaski teroriati kad nestanu onda ce besto biti od mostara
kad se Hercegovina odvoji od gamadi ko ti onda će biti nešto od Mostara, mada i sada Mostaru a ni Mostarcima ništa ne fali. Fali vašim uhljebima i teroristima iz Fašističkog Sarajeva.
Nije jedini. Nema ih ni u Pjongjangu, gradu uzoru izvornih komunista okupljenih u SDA i HDZ.
Mostar najljepsi grad u vasioni, al samo do starog Mosta, tamo istocnije ne treba ici vec od mosta prema Spanskom trgu
U diktaturama izbori su nepotrebni
Mostar je jedini grad u Evropi koji nije imao lokalne izbore i neće imati lokalne izbore sve dok se fašisti iz SDA i HDZa ne objese javno ili da se bace , zavezani s krpom u ustima , sa Starog
sda balije - hdz ustase!!! POBIT i zatrpat sve... i to zatucido smrti nekim tupim predmetom,i sve to zatprati zemljom....i to ne nekom lijepom zemljom,vec nekim šljunkom i šutom,da ni trava ne moze niknuti iz njih!!!
Mostar je jedini grad u Europi u kojem su u pola grada ulice i trgovi nazvani fašističkim imenima sa maksimalno mogućim pedokatoličkim i aparthejdnim osobinama tog dijela grada..........SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@RBiHseSEREnaRSiHB3b smrt majci koja te okoti
Tvoji preci su katolici. Bosnjaci(tadasnji termin za stanovnike bosne) su bili krscani. Zatim dolazi osmansko carstvo, prekida bosansku kraljevsku lozu i prisiljava domace stanovistva da se odrekne svoje tradicije. Katolici sa podrucja bosne, ostali su vjerni izvornoj bosnjackoj vjeri - krscanstvo dolazi u 9st, u okviru katolicke crkve zatim se razvija crkva bosanska, koja kasnije ponovo nakon 1203 priznaje primat papi. Prije prodora osmanlija u BiH, stanovistvo 85% katolici - 15% pravosl.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako Mostar tim pregovorima ne postane STONI HRVATSKI GRAD, ode sva Čovićeva Herceg Bosna ... NIZ NERETVU !
Mostar je hrvatski vec dvadeset godina djecice!