Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsi stoku zlikovacku,klao nevine ljude po osijeku,fuj,ebem ti familiju,rod i porod..........
Hej Mladicu, vrati se i ti!!! Cuvacemo i tebe, nedamo nase Bosanske generale nikome!!!!!
samo si nam ti trebao, kao nije nam dosta nasih kriminalaca. sistem dvojnog drzavljanstva izmislili su politicari , srbi, hrvati i bosnjabi da bi imali gdje pobjebi.
Interesantno kako u 99% slucajeva,faca odredjenih homosapiensa govori sve! Ali bice,da je za sve kriva domaca \"mehka\" rakija puna alkohola metanola! U slucajevima da politicar prezivi,ostaje definitivno retardirani kriminalac. Zabranite politicarima da piju \"mehku\" rakiju!Brlju....
Iz iskustva govorim da je Ljubuški i ljudi u njemu skroz OK. Jedino kontam mogli bi mi u BiH razviti biznis, nesto kao turizam za osudjenike iz raznih krajeva:)
haj\' ba sta ste navalili na covjeka kao mutavi. pa mi znamo sta su srbi sposobni bili i sta su radili po bih. ako su igdje divljali kao u bosni, to je onda slavonija. glavas treba u tvorza samo ako citavu srbiju posalju u zatvor. posto je tamo glavna velikosrpska banda, ne treba ni glava ici u tvorza. moze se u neumu kupati.
BiH oduvijek prihvatala jeretike. Bujrum, udjite slobodno. Dobrodošao.
Mnogi kriminalci imaju dvojna drzavljanstva i na taj nacin se osiguravaju bjezeci u Bosnu ili Hrvatsku.Nevjerujem da ce to dugo trajati.
Sad bar znamo koje drzave kriju Abu Hamze,Glavase i ostale zlocince. Eto posla za gosn Bremera!
Dobrodošao opet Brane i dugo nam i mirno živi u našoj zemlji.
NEMA NAŠE BOSANSKOHERCEGOVAČKE DRŽAVLJANE NIKOM IZRUČIVAT!!! DOBRO TI NAMA DOŠAO BRANE GLAVAŠU, JER BOSNA I HERCEGOVINA NE IZRUČUJE NIKOM SVOJE DRŽAVLJANE!!! ;-) ;-)
glavasa niposto izrucivati. pozvati ga u sarajevo. slavonci u najbolji hrvati i najslicniji bosancima. skupo ce jelavic kostati hrvatsku
ovo stvarno nije fer... hocu i ja hrvatski pasos...iliti putovnicu. Ma hocu i srbijansku i crnogorsku i makedonsku i slovenacku i drzavljanstvo i RS i Dodikov pecat, hoce sve.
de nam jovo ti objasni ...vidim da si pametan neki momak ..
E koliko je Hrvata, Bošnjaka i Srba u Hr podrijetlom iz BiH. Sigurno > 50 %. U Zagrebu je postotak i veći. Ispada da je Hr država nasljednica Katarininog kraljevstva a ne BiH. Ali eto ko će to bošnjačkim mitomanima objasnit, da je islam jedina bitna razlika u odnosu na Hrvate i da su samo zbog njega Bošnjaci a ne Hrvati.