Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog Glavonju treba protjerat kao sto se protjeruje Abu Hamza. Isto govno samo drugo pakovanje. Nek se zali Strazburu.
branimira za visokog prestavnika
Glavasu, hajd´ budi makar sada covjek a ne kukavica ! Hajd´ natrag u maticu´gdje si osudjen za ratni zlocin da odlezis svoju kaznu i postedi nas tog nekog politickog angazmana ! Naravno ti to neces uciniti, jer nikakav covjek nisi vec obicna kukavica, koja je samo u ratu u stanju da ispoljava \"hrabrost\" nad onima koji su nemocni..
Ma da vam kazemo, nije on horda zla.. On se borio protiv Hordi zla... :))
oko bosne treba sagraditi betonski zid i imace najveci zatvor na svijetu...
dok ovo ovako funkcionise,mi smo u banani,kakvo drzavljanstvo kakvi bakr aci,pa imamo 99% iste zakone,tamo kriv a ovamo ko nije.uaaaaaaaa (vazi za sve)
Kad može onaj doktor iz Zagreba da se u sred Sarajeva bavi hirurgijom, što ovaj ne bi mogao politikom. Još da se Biljkica kandiduje za univezitetskog profesora i dobije stan na Skenderiji, pa da bude sve kompletno. Al sami ste krivi. Samo kukate, a svi posao tražite preko veze. Svi ste isti, al vi samo mislite da niste i da ste nešto bolji od onih koje kritikujete. Niste bolji, samo ste ljubomorni što i vi ne možete isto. Samo kukate a neverovatno ste lenji, sve vas mrzi. Ko vas j*€*b*€ kad ste takvi.
meni nije jasno zašto BH vlasti ovog ne strpaju u zatvor, ipak je ratni zločinac a neki obični kriminalac
Aferim junace,bujrum u ime mene! BIH4EVER!
rijeci ti se mogu ko bumerang vratiti, prije ce on sad zaratiti sa muslimanima u mostaru nego sa srbima u banja luci
Ok je ne izručiti ga, i naše gnjide se kod njih skrase ali ga treba procesuirati ako ima osnova za to i kulturno mu dozvoliti da kaznu odluži u KPZ
hehe, samo kad ga jedan dan pokupe i bace nazad u Hrvatsku, hihi al ce ovaj lik biti iznenadjen..
hoce li komsic kao moralista sad podnijeti ostavku? sta kazu silajdzic, lagumdzija?
sto nepomlati jos srbadije.....u hrvatskoj je odradio posao,pa sad je tu kod nas ako bude trebalo opet...on ima iskustva
Nisi upravu @tile ovo ima i u Hrvatskoj i u Srbiji, Boze sacuvaj.