Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćamile, istoga cas podnesi tuzbu protiv ovoga likaa Sudu za ljudska prava u Strazburu. Nasi Sudovi su korumpirani i spori. Tu nema sta da se ceka i odgadja. Ako iko ima pravo da se taj Dodikov novinarcic dovede pameti onda si to ti, koji si prezivio cudom Srebrenicki Inferno! Pozdrav za tebe i shvati da nisi sam!
sta rade silna bosnjacka udruzenja. Protiv RTRS treba traziti milionsku odstetu. svaki dnevnik ove kuce je osnova za tuzbu.
Tipicna vekovna velikosrpska reakcija na sve optuzbe koje se temelje na istinama i vazecim propisima.
Bošnjaci nisu svjesni da su najbrojniji narod u BiH. Ponašaju se kao da su manjina i stalno grizu i ujedaju one od kojih očekuju da budu za BiH i suživot sa njima. Jednostavno nemaju kapaciteta da pridobiju ostala dva naroda. Umjesto toga drugima biraju predstavnike, tužakaju druge narode i očekuju da ih neko ukloni sa političke scene, i stalno, ali stalno sadakaju da nas sve zajedno ubi sramota.
lik je debil. niti je donesen zakon a do donosenja brdo prosedura i krajnja ustavni ud BiH.
Čamile pokaži mu kako je Lukać ljevicom poslao Dodika u carsvo snova 👊
J3bat će te Đuričiču. Da li u Foči da li u Banjaluci.
Cuj, zar se na krivicnu prijavu odgovara kontratuzbom. Tuzilastvo BiH, koliko vam treba da ustanovite da je izvrseno krivicno djelo i da izdate nalog za hapsenje doticnog novinara? Pitam se, hoce li se i kad aktivirati SIPA i hocete li postovati zakone BIH. Ako ne bude uhapsen, onda nam i treba da se lijepo rascijepamo...
Djubre centicko. Sutra bi bio u prvim redovima u cinjenju genocida. Ko zna mozda je i bio u odredima smrti.
K nozi Branimir, miran! Tako, tako dobar. Hajde sad okret, roll on , roll on....
Branimir Đuričić je kao osnovac želio biti Risto Đogo.Na dobrom je putu smrdo.
Koja goveda ovdje pisu bez ikskvog stida i srama uz amin redaakcije,gdje je ovdje ta drzava da govna sankcionise zajedno za redakcijom..
Gledaj face - pravi rektalni alpinac Milorada Dodika. Pa znaš li smotljo u šta si se sada upustio sa tim kontra tužbom?
Kad se gebelsovski propagator nazove novinarom. Ovo je gore nego nazvati Matu Djakovica novinarom
Prava djikanska faca
Meni smješno genocidaši nesto napišu negiraju, vrijeđaju nakon 5 minuta izbrišu kada se skontaju da bi moglo biti posljedica. 🤣🤣🤣
pa i nie bio
Eto to ti je Srbin, ni obraza ni pameti.