Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taj doticni gospodin ce ocito biti izopacen iz hrvatstva i proglasen izdajicom izizetnosti odnosno hrvatstva!
"Incident je prekinuo kupreški načelnik Milan Raštegorac kazavši kako Kupres nije mjesto za političke obračune." Koji qovnar od načelnika,prekinuo čovjeka koji je govorio istinu,sigurno je i sam u kradezeu
@Pupak2 Nisi daleko od istine, sam je najveći lopov i ratni profiter kojeg je Kupres nakon rata vidio.
Hvala bogu da je poćelo Čović je najveći neprijatelj Hrvata Bosne a u zadnje vrijeme i Hercegovine
sreća je da Hrvati imaju ispušni eu ventil
Oslobađala Armija BiH, a na proslavi Ljiljani zabranjeni.
Neki od ovih branitelja su mislili da će biti kao prvoborci iza onog rata ali nije tako ispalo. "Logističari" iz rata i oni prvi da pobjegnu ako se rat izgubi su bili na pozicijama da sebi zauzmu sve, u nakaradnim uvjetima su osnivali općinske odbore i pripisivali na sebe i svoje donedavnu državnu imovinu dok se ratovalo. Tako je kako je, džaba se sramotiš vičući na njih, njih je više u državi tvoji su već otišli.
Djeca u Njemačkoj. Dobro si prošao.
@MimaSis I tako se može gledat. Vjerovatno ima i dobru mirovinu ako je ranjenik HVO-a obzirom da Hrvatska dotira. Da je iz armije BiH a djeca bez viza bilo bi mu gore.
@mpotocnj Ironična sam. Ne može se tako gledati. Zašto ja zbog podobnih i nesposobnih lopova moram da napuštam svoju zemlju, doživotno plaćam kiriju i živim u sivoj zoni lažne prihvaćenosti? Istina je da pametan ide gdje mu je dobro a budala gdje je navikao i da su granice politički izmišljene tvorevine. Ipak, postoji neko domoljublje koji vrijedi njegovati.
SVAKA ČAST BORCU - NADAM SE DA ĆE IH NITI VIŠE SPREMNIH ZA DIZANJE PROTIV OVIH POLITIČKIH KABADAHIJA
aluminij čova
To je pravi hrvat. Ostalo su hadezejlije.
sve branioci , ima li iko u voj usranoj drzavi da je napadao . kako stvari stoje izgleda da je Armija BiH bila agresor
@gooUser1569397787 nisi daleko od istine
Ama realno svi bi mi zaposlili svoju djecu kad bi mogli i kad bi bili na njihovoj poziciji! Problem je zaposljavanja uze sire i jos sire familije . Neko je vec spomenuo zasto je i ovaj i ostali branioci/branitelji sutili dvadeset i nesto godina. Napisao sam nekad prije ovcama malo obecaj i suti samo nek se ne puca!
Kupres je oslobodila armija bih. Kad je dosao gen.Bobetko i pitao ih ko je na Demirovcu tko na ostalim brdima rekli su mu Armija Bih,jebite vi onda Kupres samo je sjeo i otisao. Poslje je ona ubleha hurmašica Alija nesto mjenjo s njima ko slicica da su se igrali pa su dobili te kote,al jbg sad kad je prazan ko i ostali dio Bih.
@gooUser1562529547 Veze ti nemaš niočemu
Nemojte glasati za govba iz HDZ
Cuj armija , ha ha ha ...Bio na kupresu kad je trebalo-nigdje armije na mapi!Da ne bi hv nikad nista zauzeli ne bi.Ni saraj nisu 4 godine bili u stanju odblokirat!Ozbiljno, mi smo viceve o armiji pricali..Cuj armija a ha ha
Mi stvarno nismo normalan narod. Ljudi misle da je ovaj dosao pameti, i da je vidio svu katastrofu, koju su napravili Covic i njegovi jarani i jaranice.Nije on dosao pameti, nego se naivni narod ponadao da je bar jedan dosao pameti. Ovaj kamenjarski srbin se samo zali sto njegova djeca nisu uhljebljena. Umjesto da je prozvao Covicai Kristo sto su uhljebili svoju djecu, on ih proziva sto nisu uhljebili i njegovu djecu. A da jesu, sutio bi ko dzamijski/crkveni mis.
@Rabija1 Pročitaj tekst prije nego komentiras
Ne branim Borjanu Kristo, ali prije ovakve izjave se trebao informisati, te bi saznao da Borjana nema djece.
@longdon Ima rodijaka 100 kom