Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U vezi s bivšom Jugoslavijom, tužilac Brammertz je podsjetio da su negiranje zločina i veličanje osuđenih ratnih zločinaca rasprostranjeni širom bivše Jugoslavije."...a bogami gosp.Bramertz i dosta sire,..od Austrije do Nobelovog komiteta u Svedskoj..."
Kad odete na Zapad dijete ce vam u pedeset % slucajeva sjedjeti sa Albancem, Arapom ili crncem. Ne pricajte djeci fasi-naci gluposti da vec od malih nogu ne oberu bostan. Ili, migracija u Rusiju.
Ona koja glorificira ratnog zločinca Praljka sjedi kraj njega buahaha
@gooUserRS ti ne vidiš koliko si zatrovan mržnjom prema Bošnjacima
@LijepaAzra zašto ste obrisali njihove replike na moj komentar? to je kukavički čin!
Nema ih samo u BiH i regiji, ima ih i vani, evo npr, Handke. I ima njih mali milion.