Glavni tužilac Haškog tribunala
1
Brammertz: Suđenje Ratku Mladiću veoma važno
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzioci nisu dostavili dokumentaciju odbrani na uvid, sudjenje odgodjeno na neodredjeno vrijeme. Svjetski mediji ocjenjuju ovo kao nevidjenu sramotu jednog suda.,
Bosnjaci ,prestanite vise jesti gov.etinu jer vam usta bazde cim zinete. Vas osjecaj za pravdu,cojstvo i ljudstvo je uvijek bio zakrzljao,tako da se niste nikada mogli iskazati kao hjumana ljudska bica -. Danas, kada vas svjetski mocnici tapsu po ramenima za vas uspjesan gubitak u borbi sa Srbima koju ste sami izabrali i nametnuli, poceli ste sami sebi persirati umisljeni da ste neko kome se svijet divi. \'\'O tempora ,o mores\'\'!,zar ne znate da ste vi neko kog se svijet gnusa zbog vase prljave proslosti i sadasnjosti. ZATO UMUKNITE VISE JEDNOM !
@Mrav \'\'PRIJE ILI KASNIJE SVE SE SAZNA\'\' Nemoj da si smijesan, eto da nebi tribunala nebi se mnogo toga saznalo...
@Mrav Nije tako stari, da se ja pitam, ja bi ove sve srbske karikature sto im se sudi beskrajno zatvorio u samice i hranio ih sa kancerogenim hemikalijama da pravo lagano truhnu a da ne umru bez da vise i jednu recenicu javno ispljuje... Ovo sudjenje je ziva komedija, kao treba utvrditi sta se zapravo desilo, jer to cijeli svijet kao nije znao, i na kraju to nece ni saznati jer i ovaj d.e.b.i.l presudu ziv nece docekati... On u Hagu bolje zivi nego radnik u Bosni i Hercegovini cak sta vise ima i medijsku pozornost da i dalje javno mlati velikosrbsku bljuvotinu...
NEDOSTAJE KAPITALNI PRIMJERAK: Zanimljivi su “inspektori” koji su “istraživali” ubistvo Milana Vukelića, a onda istragu \'\'slučajno\'\' navodili na pogrešan trag … Nije isključeno da građevinska mafija Milorada Dodika ima i \"tajne\" zadatke kao na primjer SAKRIVANJE MASOVNIH GROBNICA IZA PARAVANA GRAĐEVINSKIH RADOVA …
ZAPADNA GENOCIDNO-MAFIJAŠKA TVOREVINA: Milan Vukelić je izjavio u sred BanjaLuke: \"neću da kradem ni za sebe ni za druge\" pa ga je Dodikova građevinska mafija fizički likvidirala ... Svetlana Cenić je izjavila: \"treba ukinuti imunitet svakome ko zavuče ruku u tuđi džep\" pa je morala pobjeći iz BanjaLuke da nebi bila likvidirana poput Vukelića ... dakle, ta beogradska marionetska alkoholičarsko-narkomanska genocidno-mafijaška tvorevina koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) \"REPUBLIKA SRPSKA\" predstavlja opasnost za svakog Srbina koji bi želio pošteno živjeti ... onda nije ni čudno što je ta tvorevina započela svoju monstruoznu istoriju sa genocidom po \'\'teoriji haosa\'\' RADOVANA KARADŽIĆA I SLOBODANA MILOŠEVIĆA u stilu koncentracionih logora i Srebreničkog genocida.
Vaznija je PRESUDA ! Sta cekate sa presudama monstrumima seselju i karadzicu, koga vi to j*ebete u zdrav mozak ? HOCEMO PRESUDE !
Srbija je jedan veliki kolektivitet BORATA ali u zivo... Nedavno su covijeka upucali jer je IZGLEDAO kao Evropljan, u sred Beograda. To je opkruzilo zapadni svijet u vezi savjetovanja iz svih zapadnih vlada da ne idu u Srbiju ako ne znaju sta rade.
NAČERTANJE I \'\'AKADEMICI\'\' : Nije uspio pokušaj zakuhavanja svjetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu zbog toga što veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspješno mogla \'\'neprimjetno\'\' zakuhati neki novi rat ( monstruozni NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovalo u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu ... utjehu najčešće traže u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaraju obrazovnog sistema.
PRIJE ILI KASNIJE SVE SE SAZNA: Hej \"BB\" ... iz tvojih komentara, može se zaključiti da si ti jedan od onih mafijaša iz \"bezbjedonosno informativne agencije Srbije\" ... onih istih koji uz pomoć ruske energetske mafije pokušavaju na Kosovu kreirati južnu verziju, a u Makedoniji jugoistočnu verziju, neke od narkomansko-alkoholičarskih genocidno-mafijaških tvorevina kalibra \"republika srpska\".
Vaznije je da je tebi plata jaka u toku smijesnog i beskrajnog sudjenja...
@Englez........samo bi im trebalo vratiti istom mjerom,to bi bila sadisfakcija i bili bi izmireni racuni, jer oni pljuju u lize svakom koji je dobronamjeran.
Ko procita od bosanceros-a komentar pojeo govno
-Brammertz.....J.e.b.o- ti on -m.a.m.u- ,trebali ste davno to -g.o.v.n.o- osuditi i presuditi -c.e.t.n.i.c.k.o.j- tvorevini ,i oshtetu da -z.l.i.k.o.v.c.i- plate ,ali vi to namjerno razvlacite 16 godina.
Ja bi se fakat stidio da sam Srbin..... gore je biti Srbin nego ziv Hitler, ali zasluzeno. Kolektivno su svi ponosni na masovno ubistvo. To nigdje ne postoji, Hitler je bar krio masovna ubistva, ali Srbi znaju za masovna ubistva i fakat su prvi na planeti koji kolektivno nemaju problema sa masovnim ubistvima..... Cudo svijetsko, nesto specijalno ima da se desi protiv Srpstva.