Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj kuka sto mu otisla placa pa bi negdje da se ogrebe
To je znak da iako su izgubili rat servi ne zele da se odreknu dijela BH teritorije vec žele da prikažu da je bio gradjanski rat Bošnjaka i posrbica - domaćih izdajnika karavlaha.
Sram Vas bilo tkz gospodine pravedniče. Vi koji ste samozvane demokrate i bezgrešni pravednici stvarate selekcije žrtava rata kroz novčanu dobit. Muslimanski narod koji su ovdje poznatiji pod imenom Poturice, dali su tolike pare , žrtve i obraz svoj ukaljali za vašu propagandu i korist. Kada ste otišli ostavili ste ih same i sad oni se te sramote stide. Pa svaki normalan čovjek zna da je Srebrenica bila želja Nato okupatora i da su žrtve vojno sposobni muslimani, i tri puta manjem broju od traženih 5000.
Dere americki Tomahawk, to najbolje znaju mostovi u okolini Beograda. Zaboravio si lekciju 1999te, pa hoces opet. Zivjela nezavisna Islamska republika Kosovo, cije stanovnistvo cak 90% cine muslimani.
,,DRAGI I VOLJENI GOSPDINE,, VI STE DALTONISTA I SRBOMRZAC,KOD VAS PLAĆA NIJE ISTI KOD MUSLIMANA I KOD SRBA.AKO I VAS ,,NEKADA UHVATI NEKI SUD I VI CETE BITI KRIVI,, KOD NAS IMA IZREKA ,,KOGA UHVATISE . . .NJEGA I OSUDISE,, PUNO PUSA ŠAKOM A VRAT . VOZDRA herzog
toliko si MOCAN da mozes tom ODPADU ljudskoga roda zavezati zvalje, naravno uz uvjet da to HOCES. Pokazi da i TI postujes ZRTVU Genocida!!!
Zar se moze nesto drugo ocekivati vezano za genocid u Srebrenici od moralnih splacina i neljudi kao sto su to takozvani politicari u Sribiji i u manjem entititetu. Oni su moralni kodex zaboravili negdje davno u historiji ako su ga ikada i imali
recite to gospodine Brametz Miletu Dodiku i Tomi grobaru.Ako imate petlje.