Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ces kad su vas pozvali nasi domaci izdajnici, tako oni stalno, samo jel se ukaze prilika, poznati su po tome.sto da im bude dobro, kad im moze biti lose, sto konja kad moze magarca, sto doktora, kad imaju vracare, sto...dosadilo vec stalno isto, al te titule viskoi specijalni ama...kocic i jazavac pred sudom.
kamo srece da nikada nogom niste krocili, unazadili ste cijeli balkan bar 100 godina, a i vise! vi, i niko drugi.
ste daleko od istine i pravde, a mi to svi znamo. nismo mi ovce, ebo te. mi smo ljudi, halo, halo? vrijedjate inteligenciju prosjecnog balkanca. vasa pravda i istina je politizovana i radi u interesu politike koju propagirate, a sami bog zna vise i sta propagirate, posto ste kontradiktorni, vise vas pun...
\"najveca zrtva svakog rata je-istina\".
meni je zlocin i kad se zivi u bijedi 20 godina, a onom ko je stradao vise samo Svevisnji moze pomoci, valja se i o zivima pobrinuti.
Srbi trebaju imati svoje pravosudje, svakako. Svakako.