Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
olizete mi guzova svi genocidasi a i bosanci nema Bosne bez SELAFIJA upamtite!!!!! kak ste glupi srbi nam ponovo noz stavljaju pod vrat a vi ih slavite bijedni moji bosanci idijoti ,neka njiha mi pravednici znamo pravi Allahov put BIH4EVER!!!
@Inzko POTISUJEM!!! BiH4EVER!
Doso Bramete da utisa buku zbog pustanja na slobodi plavsicke krvolocne nacisticke baba roge! Pa G-ine Bremetz kak mozete dozvolit da Vas PONIZAVA-GAZI i PLJUJE PO SVIJIM ZRTVAMA jedna krvolocna zvijer ko ona ratna zvijer i siledzija karadabic??? kak bi Vi reagovali da je nacista hitler tako reagovo i da pljuje po SUDU PRAVDE? Ovaj krvolocni fasista i genocidas je hiljadu puta gori od naciste hitlera,psihijatar vas FINO svija vuce za nos i GAZI!!! MIZERNA pravdo suda i licemjerna bando izgubili ste svaki kredibilitet,kad cete u dat presudu?HOCEMO HITNO PRESUDU! Imalo je fasisticko krvolocno cudoviste CETRNAEST godina da pripremi odbranu,ZRTVA CEKA PERSUDU!!! BiH4EVER!
Produžuj mandat međunardnim sudijama i tužiocima da ono govno Dodika \"apsimo\"