Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i ne moze niko drugi biti odgovoran ili kriv, sta vise pase, "jasu" Mostar od rata pa do dan danas...
Malo je pravih Mostaraca u Mostaru, sve su to doseljenici iz okolnih sela i naselja i koji su se docepali asfalta koji su dovedeni u Mostar kao biracka masa koja ce uvijek glasati za one koji su ih doveli i na racun njih vladaju ovi koji vladaju u Mostaru - koalicija SDA I HDZ. Najgore u svemu tome jeste sto iz godine u godinu sve gore i gore, sve su unistili pocevsi od fabrika Fabrike duhana Mostar , Vinarije, Sokola, Unisa, Aluminija, pa da nepisem dalje...
Kako HDZ u Mostaru, odnosno u skoro cijeloj Hercegovini kaze tako SDA podrzava, pa svima je vise jasno da je to istina. SDA I HDZ su bratske stranke i one rukovode 20 godina ovim gradom i pisu crnu historiuju ovom gradu!
A ko bi mogao drugi da bude kriv kad su oni na vlsti od polsije rata pa do dana danasnjeg...sve su unistili,sve su pokrali,situacija u mostaru je grozna,dok se narod sam organizuje oni pokusavaju i dalje da zavade i da iz svega toga izvuku samo korist za sebe..
Unistili su Mostar, a i dalje ne zele odustati od tog unistavanja ... koriste ga samo kako bi sebi obezbjedili neku korist, a kada pricaju neko bi rekao da nema boljih od njih za izvlacenje iz problema.
Naravn oda su odgovorni,a ko bi drugi bio,kad su vodili godinama politiku zavadi pa vladaj.Dok je vladalo bezvlasce oni su ostvarivali licne interese,lopovi, prevaranti..
Sjeli davno u fotelje, ne mozes ih otjerati da si Tito. Pa ko su oni da gospodare Mostarom kako im volja????
oni vode svoju politiku, imaju dogovor i drze se njega. na drzavnom nivou se sve lazno predstavi i sve ostane na starom, glavu rijec za Mostar imaju i to je vec dugi niz godina. Nadam se da ce se nekako Mostar vec otrgnuti iz ruku ovih nacionalnih djeljitelja te da ce krenuti sa normalnim funkcionisanjem. SDA i HDZ su napravili toliko stete u ovom gradu da ce, ako ovako nastave podjela i biti jedino rjesenje, nazalost.
SAmo glupi i neposteni ljudi to mogu da ne znaju,podijelili grad jos od perioda kada su vezali zastave,da bi ga pljackali 20 godina.
Treba bandi konačno stati u kraj!
Ma nisu oni odgovorni samo za stanje u Mostaru nego i u cijeloj državi!
To vise i ptice na grani znaju.Nacionalne stranke,ne samo Mostar,vec cijelu nasu drzavu sputavaju i unistavaju
Pa sa kakvim ljudima imamo posla ni ja ne vjerujem. Zalosno.
hvala sto si nas osvijestio kolumbo, nismo znali...
Čiji li je ovaj ovako pametan?