Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo licemjerje...a njegov ga govnjivi predsjednik stranke doveo u Vladu FBiH, da jos vise hapa...
Svako ko cini nedjela po drzavu treba da odgovara,danas ili sutra svi takvi ce doci na red. Nadam se samo da ce i oni koi su ovu drzavu pljackali 20 god uskoro biti zanimacija SIPE !!
Nadat je se da cemo jednog dana u maricama vidjeti i Izetbegovice,Covice,Dodike,Radoncice...
zato su oni i blokirali usvajanje antikoruptivnih zakona al doce maca i na njihova vratanca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tvoj SDP i Niksic im je dao mandat i bio kraj njega 4 godine, aj kako su providni ovi iz SDP-a jadno.
Napokon su tog banditati uhapsili. Jos da ga osude i pravda ce biti izvrsena.
dolijaćete i vi iz sdp-a.........aBd !!!!! iste ste lopine !!!!!!
da najtužnije je što smo znali da su kriminalci a sjedli su u državnim instucijama i određivali sudbinu građana.....i to toliko godina.....užas za tužolaštvo...i npolitiku koja njime upravlja !!!!!
neka su, svi koji su se ogrijesili o drzavu i narodne pare neka idu u 'aps
De ba Bradaricu a ti si nevin ko goblen.
sacekajmo da prodju izbori pa cete i vi lagano u kaveze
Prljave predizborne rabote. Opet će se braća Lijani naći na izbornim listama, kao i Budimir i ostali koje je SIPA spektakularno uhapsila. Ova SIPA samo hapsi, ali malo ih je ostalo u prdekani...
svi cete vi svirat klavir... samo polako...
Kad će SDP doći na red? Lopovčina Hadžić i Zlogumdžija? SDA? Kad će Bakir & co na suđenje!?
Da su izglasali prije dvije godine onaj set antikorupcionih zakona do sada bi bila sira lista ovakvih kriminalaca!
Odavno se znalo da Lijanovici nisu cisti, i moralo se ovo desiti!
SDP-ova goveda Lijanovići
Nicija nije do zore gorila... Svi koji imaju putra na glavi ce odgovarati za svoje zlocine kad tad... A sad je pravo doslo vrijeme za Lijanovice i njihove kriminalne radnje... Svi ce koji su zasluzili kad tad zavrsiti iz resetaka, gdje im je i mjesto...
U ovom slucaju svi treba da podrze rad tuziteljstva,svi da stanu na stranu postene i jake drzave. A svi oni koji su imali oraha u dzepovima treba da odgovaraju i da se privode,u potpunosti podrzavam ovu akciju SIPE !!
Nadam se samo da ce ovi sto su krali 20 i vise god da zavrse iza resetaka. Licno ova dva brata su ostetila ovu drzavu za milione maraka,sa tim milionima su kupovali glasove na izborima i docepali se fotelje. Krajnje je vrijeme da se drzava ocisti od ovakvih okorijelih kriminalaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za svakoga pravda treba biti ista, te svako ko je narusavao to, treba da ide pod okrilje zakona. Drago mi je da se pokazalo da ni ovi koji su mislili da su nedodirljivi, dodju na red, kada pravi ljudi rade na pravim mjestima.