Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prijevremeni izbori i pamet u glavu sa kantonalnim kandidatima
Bosnjaci treba da se rijese tender begova, politickih uhljeba i pocnu gradit drzavu a ne SDA BEGLUK. Sramota da 30 godina nakon rata nemamo sutoput Tuzla Sarahevo. Sramota da energoinvest pljacka cijenom plina gradjane Sarajeva. Sramota da poljoprivredna zadruga nabavlja respiratore. Sramota da nemamo sportskog uspjesnog kolektiva a nit stadion kako treba
Rješenje je da Šmit trajno ukine Dom naroda i neka oni koji imaju prlamentarnu većinu formiraju vlast...ovoga puta bi bilo bez SDA,ali ni to HDZ-u i osmopetokolonašima ne odgovara,oni bi htjeli kad god njima bude trebalo da Šmit radi za njih.
Ti si, dušo, tu nebitna, bitan je Ustav. Valjda bi tako trebalo biti u normalnim demokratskim državama.
Mozda im ponude kakvu kesu hedije, kojom inace tako kupuju glasace...Necete unic', necete ga ovdi vise zaklanjat' !
Pomislio bi čovjek da je ova neki faktor. Ali šta joj vrijedi kad je ona samo jedna karika u lancu.
STO SE LENDE TIČE NJET
Što se mene tiče, Sarajevo je šampion.
Bradara ko i njen mentor Covic,sto se tice njih Vlada FBIH je formirana,hahaha.E svasta....Koji je ovo cirkus to nema na planeti. Ma samo blokiraj Lendo nek sve stane.A ako zaobidju Bosnjake to im ne bi bio pametsn potez,nimalo.Svejedno drzava ne funkcionise,nego je samo imitacija funkcionisanja.
Što se Ustava tiče - nije
Ma nema se više šta sa Lendom razgovarat. Nek Šmit sad poništi svoju odluku o izmjenama koje je nametnuo u noći izbora. Neka kaže da je odluka bila ishitrena, te da je prouzrokovala blokade. I nek ponovo krene procedura. Eto Vlade i nema više Lende. Najbolje rješenje!!!
Ma ja malo vako malo nakon. Dok ne dodju Marfijevi mezimci.
Ja koliko crvenih lajkova kada se Bradara spomene u negativnom iako i ptice na grani vide gdje ovo vide ,a kada se pomene SDA u negativnom konteksu idu zeleni lajkovi ,iako SDA ovdje brani ustav i drzavu ,e to se bosnjak ,ima tu malo i drugih u kreiranju slike,ali mahom bosnjacki petokolonasi su aktivni.
Ako gledamo cinjenice, tako i jeste. Predsjednica imenuje vladu, a poptredsjednici daju saglasnost. Vlada je imenovana ali ne moze biti potvrđena u Parlamentu jer nema saglasnosti oba potpredsjednika.
Predsjednica donosi odluku o imenovanju uz saglasnost dva podpredsjednika. kako nema saglasnosti, ni odluka nije valjana. tako da nije.
Bradaru treba skinuti jer štuje UZP,grlila u ljubila UZP-ovcu Kordića
sdp nikad vise nece dobiti glasa od mene, pogotovo nesposobni Nikšić , ako ode Fadil tek nam se crno piše...
Hebo ri dilfass mamaruuu
Rješenje je da Šmit trajno ukine Dom naroda i neka oni koji imaju prlamentarnu većinu formiraju vlast...ovoga puta bi bilo bez SDA,ali ni to HDZ-u i osmopetokolonašima ne odgovara,oni bi htjeli kad god njima bude trebalo da Šmit radi za njih.
Ovo me podsjeti na onaj vic - što se mene tiĉe, ti si *ebana.
Bi li ona dala suglasnost da HDZ -a nema u vlasti,normalno da ne bi,a očekuje to od Lende...licemjerna do bola.
Ne može se bez predstavnika sva 3 konstitutivna naroda ,Bošnjake umjesto sdo sada zastupa osmorka.
A gde je pečaaatt? 😉