Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju krasti glasove, zato su ih pozvali 😂🤣
Eto fotelje za Čovketa i konstitutivnosti za 'rvate.
Tesko se njima kad ih ovi nasi kontrolisu
Jao Boze 😆😆😆😆
Znaju hAzeri kome vjerovati u konroli, josh kad hin poguraju sa valutom.
Pobjeđuje HDZ, šta se tu ima posmatrati.
Ona domačica iz s.kolonije,ona nakav političar.Hajde daleko smo dogurali,bez ikakvog truda,poslovnog pedigrea u ovoj razvaljenoj zemlji sve se može.Bolje da se drži Zvonke.
Dosli u Azerbejdzan da im prenesu iskustva kradje izbora u Stocu, kada je kandidat za nacelnika Boskovic ujedno i predsjednik lokalne Centralne izborne komisije. Uradio je Covke sve da pokrade izbore u Stocu, gradu u kojem su Bosnjaci bili vecina 1991 po popisu stanovnistva, ali su UZP-om pobijeni i protjerani
pa sta gori smo i od Azerbejdzanaca ...