Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koliko se dobije za 10 miliona maraka sto neko uzme pogresne respiratore za 200.000 Maraka i sebi uzme ostatak od 9.8 miliona??? Koliko je dobio Brankovic sto je kupio pogresne talgo vozo e za 64 miliona maraka i sebe ugradio bar 30 miliona???
@ikke - šuti . nemoj na stranku , pozliće ridžobradom.
Pa onda Fadil nikad nebi izašao iz zatvora. Ne to nije fair i nije lijepo.
Jeli to samo zatvor ili pare moraju vratiti i kada će ostali u zatvor?
Hoću i ja 12 za 200.000!!!!
Dokle vise kradza prevara stelovanja stimanja utaja darova .....eeeeee
Pa ovo je smiješno , rijedak je privatnik koji posluje po zakonu i koji ne prikriva promet . Kad bi ih sve hapsili trebo bi zatvor ko pola Bosne.
eto sta privatnicima donese neprijavljivanje radnika i isplata "na ruke"... krivi smo i mi sto pristajemo da radimo za te lopove
Bosna raj, dzenet za varalice raznih vrsta
A koliko se dobije ako si vlasnik Mtropolisa?
Bolje u zatvor nego dići kredit na 6 god i vraćati ga. Svaka čast.
to vam je BiH pravna drzava, sude se sitne ribe, a pravi lopovi su ugledni funkcioneri
a pare, hoce li vratit pare ?
hoce
Ako su bili pametni pa napravili štek eto ih vani prvi dan do doručka.
Pa šta sad, bolje provesti 5 godina u zatvoru na državnim jaslama i kada izađeš imaš 300000KM u kešu, nego da su radili 5 godina nebi te novce zaradili, .. ovako nije loše,.. da je 15 ili 20 godina eh onda se već ne isplati,.. ali dobiješ 6 godina i pokažeš se i za 2 godine si vani,.. još naučiš mnogo o pravu i neki strani jezik,..
Kontrolise li ko pekare i hiljade kafica koji ni nemaju fiskalne racune cak i da zele da ga izdaju